Esittelen teille vielä yhden upean idean joulun alkupalaksi, joka täyttää pöytänne väreillä ja tuoksuilla: nämä kanaapeja katkaravuilla ja mangolla ovat uskomaton makuyhdistelmä.
Sisällysluettelo
Yksi hämmästyttävimmistä asioista on makean ja suolaisen maun yhdistelmä, kuten tässä tapauksessa, kun sekoitamme katkarapuja makeaan mangoon luoden täydellisen makuyhdistelmän.

Ainekset
- 6 katkarapua
- 3 viipaletta leipää voileipiin
- 30 ml oliiviöljyä
- 15 grammaa majoneesia
- 15 grammaa tomaattikastiketta
- 5 grammaa valkosipulijauhetta
- 1 mango
- Petersilli tai korianteri
Kuinka valmistaa katkarapu- ja mangokanaapeja
1.- Leikkaa leipäviipaleet pyöreiksi.
2. Voitele leipäviipaleet oliiviöljyllä ja paista ne pannulla. Voit käyttää myös voita.
3.- Kun leipä on saanut kullanruskean värin, ota se pois pannulta ja aseta sivuun.
4. Sekoita kulhossa majoneesi, tomaattikastike ja kuivattu valkosipuli, kunnes saat vaaleanpunaisen kastikkeen. Aseta sivuun.
5.- Puhdista katkaravut ja paista ne grillissä, kunnes ne ovat valmiita, noin 30 sekuntia kummaltakin puolelta.

6.- Leikkaa mango ohuiksi viipaleiksi, joiden leveys on 2 cm ja pituus 6 cm.
7.- Kääri mangoviipaleet rulliksi.
8.- Laita vaaleanpunainen kastike jokaiselle leipäpalalle.
9.- Laita jokaiselle leipäpalalle mangorullat, katkaravut ja oksa persiljaa tai korianteria.

