Kanaapeja katkaravuilla ja mangolla. Joulun alkupalan resepti.

Kanaapeja

Esittelen teille vielä yhden upean idean joulun alkupalaksi, joka täyttää pöytänne väreillä ja tuoksuilla: nämä kanaapeja katkaravuilla ja mangolla ovat uskomaton makuyhdistelmä.

Yksi hämmästyttävimmistä asioista on makean ja suolaisen maun yhdistelmä, kuten tässä tapauksessa, kun sekoitamme katkarapuja makeaan mangoon luoden täydellisen makuyhdistelmän.

Kanaapeja katkaravuilla ja mangolla. Joulun alkupalan resepti.

Ainekset

  • 6 katkarapua
  • 3 viipaletta leipää voileipiin
  • 30 ml oliiviöljyä
  • 15 grammaa majoneesia
  • 15 grammaa tomaattikastiketta
  • 5 grammaa valkosipulijauhetta
  • 1 mango
  • Petersilli tai korianteri

Kanaapeja katkaravuilla ja mangolla. Joulun alkupalan resepti.

Kuinka valmistaa katkarapu- ja mangokanaapeja

1.- Leikkaa leipäviipaleet pyöreiksi.

2. Voitele leipäviipaleet oliiviöljyllä ja paista ne pannulla. Voit käyttää myös voita.

3.- Kun leipä on saanut kullanruskean värin, ota se pois pannulta ja aseta sivuun.

4. Sekoita kulhossa majoneesi, tomaattikastike ja kuivattu valkosipuli, kunnes saat vaaleanpunaisen kastikkeen. Aseta sivuun.

5.- Puhdista katkaravut ja paista ne grillissä, kunnes ne ovat valmiita, noin 30 sekuntia kummaltakin puolelta.

Kanaapeja katkaravuilla ja mangolla. Joulun alkupalan resepti.

6.- Leikkaa mango ohuiksi viipaleiksi, joiden leveys on 2 cm ja pituus 6 cm.

7.- Kääri mangoviipaleet rulliksi.

8.- Laita vaaleanpunainen kastike jokaiselle leipäpalalle.

9.- Laita jokaiselle leipäpalalle mangorullat, katkaravut ja oksa persiljaa tai korianteria.