Kotitekoinen kolmikerroksinen voileipä on maailman herkullisin voileipä!

voileipä

Yksinkertainen ja herkullinen resepti upeille minivoileipille. Tärkeintä on maku ja yksinkertaisuus.

Voileipä on yksi parhaista keksinnöistä. Voileipien maailma on rajaton, ja mikä tahansa täyte sopii niihin erinomaisesti.

Yksi suosituimmista ruokalajeista on epäilemättä minileivät. Ne ovat herkullisia, uskomattoman klassisia ja sopivat täydellisesti välipalaksi, juhliin tai mihin tahansa juhliin. Kannattaa kokeilla valmistaa niitä kotona.

Tässä on kolminkertainen leipä, jossa on erilaisia täytteitä. Niille, jotka eivät syö lihaa, on kinkun lisäksi myös erittäin maukas kasvisvaihtoehto.

Kotitekoinen kolmikerroksinen voileipä on maailman herkullisin voileipä!

Ainekset

Rucola

Vihreä sipuli

Viipaloitu juusto

Raastettu juusto

Avokado

Tuorejuusto

Munat

Kinkku

Voi

Viipaloitu leipä

Retiisi

Suola

Pippuri

Kotitekoinen kolmikerroksinen voileipä on maailman herkullisin voileipä!

Valmistus

Voitele leipäviipale öljyllä. Lisää suolaa ja pippuria.

Sekoita avokado tuorejuustoon ja hienonnettuihin kovaksi keitettyihin muniin.

Levitä tämä tahna öljyllä voidellulle leivälle. Lisää hieman vesikrassia ja kevätsipulia.

Peitä leipäviipaleella.

Levitä uudelleen avokado-, juusto- ja munapasta, lisää vesikrassia, retiisiviipaleita (paras leikata mandoliinilla, varo sormiasi) ja juustopaloja.

Peitä leipä uudelleen ja voitele se uudelleen voilla.

Lisää pippuria, kinkkuviipaleita ja peitä taas pastalla.

Peitä ja laita kosteaan kankaaseen jääkaappiin, jotta ne eivät kuivu, se on tärkeintä.