Yksinkertainen ja herkullinen resepti upeille minivoileipille. Tärkeintä on maku ja yksinkertaisuus.
Voileipä on yksi parhaista keksinnöistä. Voileipien maailma on rajaton, ja mikä tahansa täyte sopii niihin erinomaisesti.
Yksi suosituimmista ruokalajeista on epäilemättä minileivät. Ne ovat herkullisia, uskomattoman klassisia ja sopivat täydellisesti välipalaksi, juhliin tai mihin tahansa juhliin. Kannattaa kokeilla valmistaa niitä kotona.
Tässä on kolminkertainen leipä, jossa on erilaisia täytteitä. Niille, jotka eivät syö lihaa, on kinkun lisäksi myös erittäin maukas kasvisvaihtoehto.

Ainekset
Rucola
Vihreä sipuli
Viipaloitu juusto
Raastettu juusto
Avokado
Tuorejuusto
Munat
Kinkku
Voi
Viipaloitu leipä
Retiisi
Suola
Valmistus
Voitele leipäviipale öljyllä. Lisää suolaa ja pippuria.
Sekoita avokado tuorejuustoon ja hienonnettuihin kovaksi keitettyihin muniin.
Levitä tämä tahna öljyllä voidellulle leivälle. Lisää hieman vesikrassia ja kevätsipulia.
Peitä leipäviipaleella.
Levitä uudelleen avokado-, juusto- ja munapasta, lisää vesikrassia, retiisiviipaleita (paras leikata mandoliinilla, varo sormiasi) ja juustopaloja.
Peitä leipä uudelleen ja voitele se uudelleen voilla.
Lisää pippuria, kinkkuviipaleita ja peitä taas pastalla.
Peitä ja laita kosteaan kankaaseen jääkaappiin, jotta ne eivät kuivu, se on tärkeintä.

