Lämmin bataattisalaatti, jossa on pinaattia, fetajuustoa ja hasselpähkinöitä

fetajuustoa

Bataatti on tyypillinen syksyn ja talven tuote, jota voi valmistaa monin eri tavoin. Tässä tapauksessa haluamme lisätä sen paistettuna pannulla lämpimään salaattiin, johon lisätään tuoretta pinaattia, hasselpähkinöitä ja fetajuustoa.

Sisällysluettelo

Lämmin bataattisalaatti, jossa on pinaattia, fetajuustoa ja hasselpähkinöitä

Ainekset

  • 2 kappaletta bataattia
  • 100 grammaa hasselpähkinöitä
  • 300 grammaa pinaattia
  • 200 grammaa fetajuustoa
  • ensimmäisen kylmäpuristuksen oliiviöljyä
  • omenaviinietikkaa
  • suolaa

Lämmin bataattisalaatti, jossa on pinaattia, fetajuustoa ja hasselpähkinöitä

Valmistelu

  1. Kuori bataatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Laita kuutioidut bataatit kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä 12 minuuttia.
  3. Kaada vesi kuutioidusta bataatista ja paista sitä pannulla tilkalla öljyä.
  4. Sekoita salaattiastiaan pinaatti, bataatti, hasselpähkinät ja murskattu fetajuusto.
  5. Mausta salaatti yksinkertaisella kastikkeella, joka koostuu oliiviöljystä, etikasta ja suolasta.