Monille se on pikkujuttu, mutta grillin korkeus vaikuttaa suuresti ruoan valmistukseen ja lopputulokseen.
Mikä on ihanteellinen grillin korkeus hyvän grilliruoan valmistamiseksi?
Grillin korkeus grillausta varten on yhtä tärkeä kuin ostettavan lihan , sivutuotteiden tai makkaroiden laatu. Nämä ovat kriittisen tärkeitä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat suoraan ruoanlaittotulokseen.
Grillaus-asiantuntijat tietävät tarkalleen, mitä tarvitaan parhaiden lihapalojen saamiseksi.

Jos grillin korkeus on epänormaali, liian korkea tai liian matala, se aiheuttaa yleensä ongelmia henkilölle, joka seisoo kuumien grillauslevyjen edessä, ja vaatii häneltä lisätaitoja.
Jos grilli on liian korkea, puun tai puuhiilen kulutus on yli-innokasta, jotta saavutettaisiin ihanteellinen lämpötila täydellisen barbecue-ruoan valmistamiseksi.
Sama pätee myös grilliin, jossa on pienet jalat. Jos grilliä ei käytetä varovasti, kaikki grillissä valmistettava ruoka voi palaa liiallisen, lähes suoran lämmön vuoksi.
Ihanteellisen grillin korkeuden lisäksi , herää kysymys, minkä kokoisia grillien tulisi olla, ainakin niiden mielestä, jotka tuntevat grillit parhaiten.

Grillaus: minkä korkuinen ihanteellinen grilli tulisi olla?
- Vakiomallinen ja perinteinen grilli on grillausasiantuntijoiden suositteleman kokoinen, toisin kuin monissa paikoissa.
- Joillekin grilleille normaali korkeus on 15–20 senttimetriä, mikä monien kuumilla rautapannuilla lihan valmistuksen asiantuntijoiden mielestä voi olla melko suuri korkeus.
- He suosittelevat 11 senttimetrin levyistä grilliä – se on ihanteellinen koko tavallisen määrän puiden tai hiilen käyttämiseen sekä ihanteellisen kypsennyslämpötilan saavuttamiseen.

Vaikka makuasioista ei voi kiistellä ja jokaisessa kodissa grillin koko voi olla erilainen, on suositeltavaa ostaa tai tilata grilli, jonka leveys on 60 senttimetriä ja syvyys 40 senttimetriä.
