Naudanposkien kroketteja. Helppo kotitekoinen resepti.

Naudanposkien

Kroketteja voidaan pitää resepteinä ruokajäämien hyödyntämiseen, ja tänään valmistamme naudanposkien kroketteja lihajäämistä tämän naudanposkien haudutusreseptin mukaan. Joulu lähestyy, ja mikä olisi parempi tapa juhlia tätä tapahtumaa kuin valmistaa yksi parhaista kroketista joulupöytäämme?

Rehellisesti sanottuna, nämä ovat parhaat kroketit, joita olen koskaan valmistanut. Niiden valmistaminen vaatii jonkin verran vaivaa, koska ensin on paistettava naudanposket ja sitten valmistettava kroketit, mutta voin taata, että se on vaivan arvoista.

Naudanposkien kroketteja. Helppo kotitekoinen resepti.

Muista noudattaa kaikkia ohjeita, ja tietenkin tämän reseptin paras osa on naudanposket; valmistakaa kroketit vain tähteistä, kuten minä tein. Ne vaativat vaivaa, mutta takaan, että ne ovat maailman parhaat kroketit.

Panerointiin suosittelen käyttämään yhtä paljon leivänmuruja ja panko-leivänmuruja, niin ne tulevat upeiksi.

Kokeilkaa paistaa ne auringonkukkaöljyssä. Vaikka saatamme ajatella, että ne paistuvat paremmin oliiviöljyssä, on parempi käyttää auringonkukkaöljyä, koska se kestää paremmin lämpöä. Jos kuitenkin käytät oliiviöljyä, varmista, että se on hyvin pehmeää.

Jos haluat tehdä niistä erittäin kermaisia, pane ne kaksinkertaiseen leivänmuruun, muuten ne repeävät paistamisen aikana.

Naudanposkien kroketteja. Helppo kotitekoinen resepti.

Ainekset

  • 70 grammaa voita
  • 70 grammaa jauhoja
  • 750 ml maitoa
  • 150 ml naudanposken liemestä valmistettua liemiä
  • Suola
  • Mustapippuri
  • Naudanposken liemi
  • Leivänmuruja
  • Panko
  • Vatkatut munat
  • Jauhot

Naudanposkien kroketteja. Helppo kotitekoinen resepti.

Kuinka valmistaa naudanposkien kroketit

1. Aloita sulattamalla voi paistinpannulla.

2. Kun seos on sulanut, lisää seulottu jauho; tämä estää kokkareiden muodostumisen. Keitä noin 5 minuuttia, jotta raaka maku häviää.

3. Lisää sitten maitoa vähitellen, kunnes seos sakeutuu. Valmistusaika on noin 15 minuuttia.

4. Lisää nyt liha ja jäljellä oleva liemi . Tämä antaa ruoalle uskomattoman maun; nämä ovat parhaat kroketit, joita olen koskaan valmistanut.

5. Lisää muskottipähkinä ja mausta suolalla. Suolaa ei tarvita paljon, koska liemi antaa kastikkeelle jo täyteläisen maun.

6. Kaada taikina uunipellille ja peitä se elintarvikekalvolla painamalla sitä suoraan taikinan pintaan.

7. Anna taikinan levätä pöydällä ja sitten muutama tunti jääkaapissa.

8. Seuraavana päivänä muotoile taikina palloksi, pyöritä ne jauhoissa, munassa ja leivänmurussa ja paista runsaassa määrin kuumennettua öljyä.