Punaisista hedelmistä valmistettu mousse – helppo resepti herkulliselle jälkiruoalle, jonka rakenne on kevyt mutta maku täyteläinen.

Punaisista

Tämä kevyt, hedelmäinen ja uskomattoman värikäs punaisista marjoista valmistettu mousse on täydellinen virkistävä jälkiruoka mihin tahansa ateriaan . Se valmistuu vain muutamassa minuutissa ja on aina kermainen ja herkullinen.

Tämä kotitekoinen punaisista marjoista valmistettu mousse sopii täydellisesti mihin tahansa tilaisuuteen: se on kevyt, virkistävä ja tuoksuva jälkiruoka. Sen ilmava rakenne valloittaa sinut ensimmäisestä lusikallisesta lähtien.Punaisista hedelmistä valmistettu mousse – helppo resepti herkulliselle jälkiruoalle, jonka rakenne on kevyt mutta maku täyteläinen.

Jotta se olisi vieläkin kermaisempi ja pehmeämpi, lisäsimme seokseen hieman mascarpone-juustoa . Tämä ainesosa ei vain lisää täyteläisyyttä, vaan myös täydentää punaherukoiden makua täydellisesti, saavuttaen ihanteellisen tasapainon makeuden ja happamuuden välillä.

Ainekset

  • Punaiset marjat250 g
  • Kermavaahto120 ml
  • Mascarpone-juusto50 g
  • Lehtigelatiini2
  • Sokeri30 g

Kuinka valmistaa punaisista marjoista valmistettu moussePunaisista hedelmistä valmistettu mousse – helppo resepti herkulliselle jälkiruoalle, jonka rakenne on kevyt mutta maku täyteläinen.

  • Kokonaismenoaika10 min
  • Valmistusaika10 min

Liota ensin gelatiini kulhossa kylmällä vedellä. Sillä välin murskaa marjat ja aseta sose sivuun.

Vatkaa kerma ja sokeri pehmeiksi piikkeiksi, siirrä kermavaahto kulhoon ja lisää mascarpone, sekoittaen sitä vähitellen sekoittavilla liikkeillä.Punaisista hedelmistä valmistettu mousse – helppo resepti herkulliselle jälkiruoalle, jonka rakenne on kevyt mutta maku täyteläinen.

Kaada gelatiini pois ja liuota se kahteen ruokalusikalliseen kuumaa vettä ennen kuin sekoitat sen punaisen hedelmän soseeseen.

Lisää sose kermaseokseen silikonilastalla ja sekoita uudelleen, kunnes kaikki ainekset ovat tasaisessa massassa.

Kaada seos erillisiin kuppeihin ja anna sen seistä vähintään 4 tuntia jääkaapissa.

Mitä tarjoilla punaisen hedelmän moussen kanssa?

Me lisäsimme jokaiseen kuppiin hieman punaisen marjan soseita , hieman mustikoita ja vadelmia. Voit myös lisätä hieman kermavaahtoa tai raastettua suklaata.