Voit valmistaa herkullisia ja terveellisiä ruokia yksinkertaisten ja nopeiden reseptien avulla. Juuri tähän on omistettu viikon menu maanantaista 8. joulukuuta sunnuntaihin 14. joulukuuta.
Sisällysluettelo
Tarjoamme sinulle joulukuun parhaat maut, jotta voit muuttaa jokapäiväiset ruokasi todelliseksi juhla-ateriaksi! Tässä viikon ruokalistassa , kuten kaikissa edellisissä ja seuraavissa, panostamme parhaisiin kausituotteisiin , jotta voimme luoda herkullisia ja terveellisiä ruokia, jotka ovat myös helppoja ja nopeita valmistaa.
Kyllä, meidän on kokattava, mutta tehdään se ilman turhia mutkia. Tavoitteenamme on olla viettämättä liikaa aikaa keittiössä ja valmistaa yksinkertaisia – ja herkullisia – ruokia ! Hyvä ravinto on yksi päivittäisistä prioriteeteistamme, mutta sen on oltava tasapainossa muiden päivittäisten tehtävien kanssa.
Siksi haluamme jälleen korostaa hyvän ostoslistan laatimisen ja ruokakomeroosi ja jääkaappisi sisällön tarkistamisen tärkeyttä, jotta voit ostaa tämän ruokalistan ainekset – todennäköisesti sinulla on jo joitakin niistä, joten älä tuhlaa niitä turhaan! Nämä reseptit ovat vain ohjeita; joitakin niistä voit toistaa täsmälleen ohjeiden mukaan, ja toiset voivat toimia inspiraationa omien makusi ja mieltymystesi mukaisiin muunnoksiin.
Tähän aikaan vuodesta ragu ja täyteläiset keitot ovat välttämättömiä – keitot , kermakeitot ja palkokasvit hallitsevat keittiötä. Ne ovat korvaamattomia taistelussa kylmää vastaan, joka on vaivannut meitä jo useita kuukausia. Mutta tarjoamme myös muita vaihtoehtoja, kuten salaatteja, riisiruokia, pastaa, vihanneksia, munakoisoja, lihaa, kalaa ja kanaa. Täydennä ruokavaliotasi hedelmillä, pähkinöillä, muroilla, maitotuotteilla ja tietysti juomalla paljon vettä nestetasapainon ylläpitämiseksi. Jos teet näin, hyvinvointisi, sekä sisäisesti että ulkoisesti, on taattu!
VIIKON MENU MAANANTAISTA 8. JOULUKUUTA SUNNUNTAIHIN 14. JOULUKUUTA
MAANANTAI
- Ruoka: Pikafasol Tolosa
- Illallinen: pinaatti-, päärynä- ja sinihomejuustosalaatti
TIISTAI
- Lounas: kanaraguu manteleilla
- Illallinen: kermakeitto kukkakaalista ja sienistä.
KESKIVIIKKO
- Lounas: paistettua naudanlihaa rapeilla vihanneksilla
- Illallinen: Perunamunakas tonnikalalla ja kesäkurpitsalla.
TORSTAI
- Ruoka: Lasagne katkaravuilla ja spinatilla
- Illallinen: Valkosipulikeitto
PERJANTAI
- Ruoka: Ramen painekattilassa
- Illallinen: kesäkurpitsat, täytettyinä Manchego-juustolla.
LAUANTAI
- Lounas: Naudanfilee kastikkeessa, perunakreemin ja tryffelin kera.
- Illallinen: Pizza broccolin ja pinaatin pohjalta.
SUNNUNTAI
- Lounas: Paistettu meriahven ja paistetut perunat.
- Illallinen: Kananuggetit ja sinappi
