Alle 10 minuutissa voit valmistaa herkullisen ja edullisen kanapeen, jonka voit valmistaa kotona yhdessä lasten kanssa.
Savustettu lohi on itsessään yksi joulupöydän pääruoista, mutta se ei tarkoita, että se ei olisi suosittu ja hienostunut ruokalaji ympäri vuoden. Tietenkin se on ylittänyt symbolisen asemansa ja tullut yleisemmäksi kalaksi , vaikka se onkin säilyttänyt tietyn hienostuneisuuden.
”Hienostunut” on juuri se resepti, jota ehdotamme näille mausteisille alkupaloille, jotka voit valmistaa alle varttitunnissa ja jotka kuulostavat ja maistuvat joululta onnistuneen yhdistelmän ansiosta: savustettu lohi ja kermajuusto ovat lähes lyömätön yhdistelmä.
Ne eivät vaadi korkeaa matematiikkaa ja ovat niin helppoja valmistaa, että ne voivat olla tyypillinen alkupala, jonka voit valmistaa kotona lasten kanssa , koska ei ole vaaraa leikkautua, ainoa vaara on, että ne voivat likaantua hieman, mutta ei tarvitse käyttää kattiloita, paistinpannuja tai kuumaa vettä: varma vaihtoehto tähän kanapeeseen, jossa on lohta, tuorejuustoa ja hunajaa .
Tässä tapauksessa tarvitset vain viisi ainesosaa, mutta voit jättää minkä tahansa niistä pois. Ehdotamme vaihtoehtoa pieniksi alkupaloiksi, joissa on lohta, tuorejuustoa, kermaa, hunajaa ja estragonin lehtiä. Jos et halua käyttää estragonia, korvaa se ruohosipulilla tai korianterilla . Tai älä lisää sitä lainkaan, mutta kaikki kolme vaihtoehtoa ovat hyviä.
Sinun tarvitsee vain sekoittaa tuorejuusto, rasvainen kerma, hunaja ja estragonin lehdet ja maustaa seos suolalla ja pippurilla . Levitä sitten seos paahtoleivälle tai paahdetuille leipäviipaleille ja aseta päälle lohiviipaleet, jotka ovat suunnilleen saman kokoisia kuin leipä. Todella herkullinen herkku , joka ei vaadi mitään taitoja tai vaivaa ja takaa täydellisen lopputuloksen.
