Suomea suklaapatukat, jotka ei tarvitse leipoa ja joissa on minttua, saavat sinut unohtamaan joululeivonnaiset

tarvitse

Opi valmistamaan omaperäinen ja herkullinen jälkiruoka, joka ei vaadi leivontaa.

Elämä ei ole vain joululeivonnaisia , ja nämä suklaa-minttu-patukat ovat siitä paras todiste. Tuoreet, kermamaiset, helpot valmistaa ja uunittomat, ne yhdistävät täydellisesti suklaan makeuden ja talvella niin tarpeellisen mintun viileyden. Lisäksi ne valmistetaan vain muutamasta ainesosasta ja sopivat erinomaisesti säilytettäväksi jääkaapissa jälkiruoaksi tai päivittäiseksi herkuksi.Suomea suklaapatukat, jotka ei tarvitse leipoa ja joissa on minttua, saavat sinut unohtamaan joululeivonnaiset

Kontrasti rapean pohjan, herkän minttukerroksen ja suklaakuorrutuksen välillä tekee niistä ainutlaatuisen herkkujen, jotka sopivat erinomaisesti juhliin, lahjaksi tai vain hemmotteluun. Voit valmistaa ne etukäteen, säilyttää jääkaapissa useita päiviä ja lisätä makusi mukaan, jos haluat vähemmän makean maun, täyteläisemmän suklaan tai pähkinän.

Ainekset

  • Pohjalle:
  • Keksit 280 g
  • 100 g sulattettua voita
  • Minttukreemi
  • Jauhettu sokeri 250 g
  • Voi 50 g
  • Maito 3 rkl
  • Piparminttuuute 1 rkl
  • Vihreä väriaine
  • Päällyste
  • Tumma suklaa (vähintään 70 % kaakaota) 180 g
  • 1 rkl voita

Pohjaa varten murskaa keksit muruksi ja sekoita ne sulatetun voin kanssa. Laita seos suorakulmaiseen, leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paina tiukasti pohjan muodostamiseksi.

Sekoita kulhossa tomusokeri, voi, minttuuute, maito ja 2–3 tippaa elintarvikeväriä. Vatkaa, kunnes seos on tasainen. Levitä se pohjalle ja tasoita pinta.

Sulata nyt suklaa ruokalusikallisella voita vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kaada se minttakerroksen päälle ja levitä tasaisesti.

Anna sen jäähtyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Leikkaa sitten suorakulmaisiksi paloiksi – ja valmista! Suklaa-hedelmäpatukat ovat valmiita syötäväksi.

Vinkkejä ja suosituksia

Ihanteellinen muotti on suorakulmainen, kooltaan noin 20 x 20 cm. Jos vuoraat sen leivänpaperilla, se on paljon helpompi ottaa muotista.

Mintun voimakkuutta voi säätää vähentämällä tai lisäämällä uutteen määrää.

Kevyemmän vaihtoehdon saat korvaamalla osan tomusokerista eritritolilla tai käyttämällä suklaata, johon on lisätty vähemmän sokeria.Suomea suklaapatukat, jotka ei tarvitse leipoa ja joissa on minttua, saavat sinut unohtamaan joululeivonnaiset

Jos suklaa halkeilee leikkaamisen aikana, jätä muotti huoneenlämpötilaan 10 minuutiksi ennen kuin leikkaat sen paloiksi.

Voit jäädyttää nämä patukat ja ottaa ne esille 10 minuuttia ennen tarjoilua, mutta ihannetapauksessa ne tulisi säilyttää jääkaapissa ja käyttää 5–6 päivän kuluessa.

Ravintoarvo

Tämä resepti on energinen herkku, joka sopii erinomaisesti erityiseksi jälkiruoaksi tai juhla-aterian herkuksi. Se sisältää sokeria, rasvoja ja suklaan antioksidantteja . On kuitenkin tärkeää noudattaa kohtuullisuutta. Jos haluat vähentää kaloreita, voit käyttää sokeritonta suklaata ja hallita kuorrutuksen määrää.Suomea suklaapatukat, jotka ei tarvitse leipoa ja joissa on minttua, saavat sinut unohtamaan joululeivonnaiset

Jos tarvitset lisää ideoita leivonnaisia sisältämättömille jälkiruoille, tutustu GURMÉn resepteihin, kuten tähän terveelliseen suklaakakkuun ilman leivontaa tai appelsiinitorttuun ilman leivontaa .