Lisään rapeita kuutioita kiinankaalisalaattiini. Tämä salaatti katoaa lautaselta nopeammin kuin illallinen.

kuutioita

Silputtu kiinankaalisalaatti on illallisen klassikko. Kun lisään tavallisiin vihanneksiin herkullisia rapeita kuutioita, se katoaa lautaselta nopeammin kuin muut ruoat.

Pekingkaali on kevyt ja ravinteikas, ja se on myös erittäin maukas raakana. Ei ole yllättävää, että se on yksi suosituimmista salaatinpohjista. Tavallisten ainesosien lisäksi käytän suosittua salamia, joka antaa ruoalle ainutlaatuisen maun.Lisään rapeita kuutioita kiinankaalisalaattiini. Tämä salaatti katoaa lautaselta nopeammin kuin illallinen.

Kuinka valmistaa kiinalainen kaalisalaatti salamilla?

Lisään silputtua kaalia, kurkkua, raastettua porkkanaa, hienonnettua sipulia ja kevyesti valkosipulista öljypohjaista kastiketta. Juuri ennen tarjoilua lisään paistetut salamikuutiot . Tämä pitää ne rapeina ja lisää seokseen miellyttävää tekstuuria. Ne myös vahvistavat vihannesten makua ja rikastuttavat koko ruokaa suolaisilla ja terävillä vivahteilla. Savustettu liha lisää myös herkullisen savuisen aromin.

Tarjoilen tämän salaatin usein illallisella ilman perinteistä kotlettia tai muuta lihaa. Se sopii erinomaisesti kopytkiin (perunaknödelit), sleesilaisiin knödelit, ranskalaisiin tai munakkaaseen.Lisään rapeita kuutioita kiinankaalisalaattiini. Tämä salaatti katoaa lautaselta nopeammin kuin illallinen.

Resepti:Kiinalainen kaalisalaatti salamilla

Luokka
Lisäys
Keittiötyyppi
Eurooppalainen
Valmistusaika
10 min
Kypsennysaika
5 min
Annosten määrä
8
Kalorimäärä
151 kunkin annoksen kohdalla

Ainekset

  • 1 pieni kiinankaalin pää
  • 1 lyhyt vihreä kurkku
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • 150 g salamia
  • 4 rkl riisi- tai viinietikkaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 2 tl sokeria
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. KastikePurista valkosipuli valkosipulinpuristimella. Sekoita etikka, öljy, sokeri ja valkosipuli, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. AineksetLeikkaa salami kuutioiksi tai suikaleiksi, laita paistinpannulle ja kuumenna ilman rasvaa, kunnes rasva on sulanut ja salami on rapeaa. Silppua kaali ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Leikkaa sipuli, kuori porkkana ja raasta se hienolla raastimella.
  3. Salaatin valmistusSekoita kaali, kurkku, porkkana ja sipuli, kaada päälle kastike ja sekoita. Lisää salami ennen tarjoilua ja sekoita.Lisään rapeita kuutioita kiinankaalisalaattiini. Tämä salaatti katoaa lautaselta nopeammin kuin illallinen.

Kiinalainen kaalisalaatti salamilla – vinkkejä

Tämä ruoka on parasta säilyttää jääkaapissa 15–30 minuuttia valmistuksen jälkeen . Kaali pehmenee hieman ja maut sekoittuvat. Yritän kuitenkin olla valmistamatta sitä liian aikaisin, koska vihannes erittää nopeasti vettä ja menettää rapeutensa muutamassa tunnissa.

Etikan sijaan kastikkeeseen voi lisätä sitruunamehua, sokerin sijaan hunajaa ja ruokalusikallisen dijon-sinappia. Sen kirpeä maku korostaa kaalin makua ja antaa ruoalle syvyyttä. Voit myös lisätä seokseen jogurtti-majoneesikastiketta.

Jotta salaatti ei tule liian rasvainen, valitsen mahdollisuuksien mukaan kevyen salamian, joka sisältää vain 354 kaloria 100 grammassa 450–500 kalorin sijaan. Jos minulla on vain tavallista salamia, laitan palat paperipyyhkeelle paistamisen jälkeen enkä lisää rasvaa vihanneksiin, vaan jätän sen vain paistinpannulle.