Kachatore-kana: maista haudutettua kananrintaa.

kana

Klassinen, aromikas ruokalaji isoäidin keittiöstä – kachatore-kana sopii erinomaisesti sekä arkeen että juhlaan.

Tuskin löytyy hienompaa kanareseptiä kuin klassinen Kacchatore-kana. Kokonaiset sukupolvet ovat kasvaneet tällä ruokalajilla, jossa kana haudutetaan kattilassa kaikenlaisten välimerellisten ainesosien kanssa. Maahanmuuttajat ovat myös tehneet Kacchatore-kanasta kuuluisan ja suositun Yhdysvalloissa. Tämän reseptin avulla haudutettu kananrinta saavuttaa pian kulttimaineen myös sinun keittiössäsi.

Kachatore-kana: maista haudutettua kananrintaa.

Kana Kacchatore: aromaattinen haudutettu liha

Valmistaaksesi kanaa Kacchatore-tyyliin, paista kananrinta oliiviöljyssä kullanruskeaksi ja ota se sitten pois pannulta. Lisää kattilaan hienonnettuja vihanneksia, sieniä ja tomaattipastaa sekä mausteita ja yrttejä. Lisää punaviini lyhyen hauduttamisen jälkeen. Kun viinin määrä on vähentynyt puoleen, palauta kananrinta kattilaan. Peitä se tomaattisoseella ja basilikalla.

Nyt kanaa on haudutettava 45 minuuttia. Lisää oliivit juuri ennen kuin ruoka on valmis. Kuten näet, tämä ruoka on valmistettu rakkaudella ja kärsivällisyydellä. Ja tulos on yhtä herkullinen! Kana on uskomattoman mehukas ja aromaattinen.

Jos sinulle jää yllättäen kanaa jäljelle, voit käyttää sitä voileivän valmistamiseen. Tämä moderni vaihtoehto on yhä suositumpi Yhdysvalloissa. Kanan valmistaminen spagetin ja parmesaanin kanssa on myös amerikkalainen versio klassikosta.

Kachatore-kana: maista haudutettua kananrintaa.

Kana

Ainekset

  • vähän oliiviöljyä
  • 1500 g kananrintaa
  • vähän suolaa ja pippuria
  • 2 sipulia
  • 1 iso porkkana
  • 1 punainen paprika
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 250 g ruskeita sieniä
  • 1 rkl timjamia
  • 1 rkl oreganoa
  • 2 rkl tomaattipastaa
  • 300 ml punaviiniä
  • 400 g viipaloituja tomaatteja
  • 700 ml tomaattipyreetä
  • 1 basilika
  • 100 g mustia oliiveja ilman kiviä

Kachatore-kana: maista haudutettua kananrintaa.

Valmistelu

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Mausta kananrinta suolalla ja pippurilla ja paista. Ota kattilasta ja aseta sivuun.
  2. Pilko sipuli, porkkana ja paprika pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan vielä hieman oliiviöljyä. Paista kaikki ainekset. Pilko valkosipuli ja viipaloi sienet, lisää ne sitten kattilaan.
  3. Lisää timjami, oregano ja tomaattipasta ja sekoita hyvin. Lisää muutaman minuutin kuluttua punaviini ja hauduta puoleen.
  4. Lisää nyt kananrinta. Lisää viipaloidut ja hienonnetut tomaatit. Hienonna basilika ja lisää se. Hauduta kaikki kannen alla miedolla lämmöllä 30 minuuttia.
  5. Poista kansi ja sekoita ajoittain vielä 15 minuuttia, kunnes tomaattikastike on sakeutunut. Lisää lopuksi oliivit.