Ei matambre, ei salaattia: kevyin ja raikkain alkupala, joka on ehdottomasti maistettava jouluna 2025.

matambre

Tutustu tämän ruokalajin valmistuksen vaiheittaisiin ohjeisiin, jotta voit tehdä vaikutuksen ruokapöydässä.

Perinteinen matambre ja salaatti ovat menneisyyttä. Tänä vuonna jouluksi 2025 pääosassa on ruokalaji, joka lupaa olla kevyempi ja raikkaampi .Ei matambre, ei salaattia: kevyin ja raikkain alkupala, joka on ehdottomasti maistettava jouluna 2025.

Se on vihreä salaatti paistetulla kanalla . Se on täyttävä ja erittäin helppo valmistaa. Se voidaan tarjoilla kylmänä tai huoneenlämpöisenä. Alla kerromme vaihe vaiheelta, miten se valmistetaan.

Kuinka valmistaa vihreiden lehtien salaatti grillatulla kanalla

Ainekset:Ei matambre, ei salaattia: kevyin ja raikkain alkupala, joka on ehdottomasti maistettava jouluna 2025.

  • 2 kananrintaa
  • Vihreiden salaatinlehtien sekoitus (rucola, lehtisalaatti, pinaatti)
  • 1 kuppi kirsikkatomaatteja
  • 1/2 pieni punasipuli
  • Juustoa, kuutioituna (portveini-salu tai tuorejuustoa, halutessasi)
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua
  • Suolaa ja pippuria
  • Tuoreita yrttejä (persiljaa tai basilikaa, halutessasi)

Vaihe vaiheelta:Ei matambre, ei salaattia: kevyin ja raikkain alkupala, joka on ehdottomasti maistettava jouluna 2025.

  1. Paista kananrinnat grillissä pienellä määrällä oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Anna niiden jäähtyä ja leikkaa suikaleiksi tai kuutioiksi.
  2. Huuhtele ja kuivaa lehtivihannekset huolellisesti. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  3. Laita vihannekset, kana, tomaatit ja sipuli isoon kulhoon. Lisää juusto, jos käytät sitä.
  4. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja lisää tuoreet vihannekset.
  5. Sekoita varovasti ja tarjoile. Voit valmistaa salaatin muutama tunti etukäteen ja säilyttää sitä jääkaapissa ilman mausteita.