Resepti: Daniil Durak, Kastanie-ravintola, Fehenheim.
Sisällysluettelo
Ainekset
- 1 kg jauhoja
- 1 tl suolaa
- 0,2 l kylmää vettä
- 1 muna (haluttaessa)

Valmistus
Kaada jauhot, suola ja vesi kulhoon, lisää muna (halutessasi) ja vaivaa taikina. Muodosta taikina palloksi (noin golfpallon kokoisiksi). Kauli jokainen pallo hyvin ohueksi. Aseta taikinapalat käännetylle uunipelille ja paista 180 °C:ssa (350 °F) noin 5–10 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna mlinchien levätä vähintään vuorokauden. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Murskaa sitten taikina paloiksi ja laita ne kulhoon. Kaada kuuma vesi päälle ja sekoita. Peitä kulho pyyhkeellä, jotta höyry pääsee taikinaan.
