MasterChef-ohjelman 14. kauden voittaja jakoi Instagramissa reseptin suklaamakkaraan marjoilla.
Sisällysluettelo
Ainekset:
- tumma suklaa 56 % – 170 g;
- voita – 180 g;
- keksejä – 210 g;
- pähkinöitä – 50 g;
- kuivattuja marjoja;
- maitoa – 1 rkl.

Valmistus
- Kuumenna suklaa ja voi vesihauteessa, kunnes ne ovat täysin sulaneet.
- Murskaa keksit.
- Lisää sulatettuun suklaaseen pähkinät, keksit, sublimoidut hedelmät ja maito. Sekoita tasaiseksi ja kaada pergamentille, muotoile makkara ja laita jäähtymään kahdeksi tai kolmeksi tunniksi.
- Pyöritä valmis makkara kaakaossa tai tomusokerissa.

Nikishina totesi suklaamakkaran valmistuksen jälkeen, että siinä on melko paljon keksejä, mutta reseptin mukaan tämän jälkiruoan on tarkoituskin olla tällainen.
”Tärkeintä on, että se on erittäin maukasta ja helppo valmistaa. Sitä valmistetaan myös uudenvuoden juhliin”, totesi kokki.
