4 tuotetta – herkullinen kakkuvoide on valmis: käytä biskuitteihin, leivonnaisiin ja ekleereihin – ei tarvitse keittää mitään

mitään

Tällä nopealla kermakookosvoiteella voi kastaa kakkuja ja leivonnaisia, sekä päällystää cupcakeja ja käyttää ekleerien ja murokeksien täytteenä. Sen valmistaminen vie vain muutaman minuutin. Sinun ei tarvitse keittää mitään: riittää, että vatkaat ainekset hyvin.

Ainekset:

  • mascarpone – 500 g;
  • tuorejuusto – 300 g;
  • kookoskerma – 70 g;
  • tomusokeri – 70 g.4 tuotetta – herkullinen kakkuvoide on valmis: käytä biskuitteihin, leivonnaisiin ja ekleereihin – ei tarvitse keittää mitään

Valmistus

Kaikkien ainesosien on oltava jäähdytettyjä. Käytä kookoskermaa, jonka rasvapitoisuus on 33–35 prosenttia.

Vaihe 1

Vatkaa kerma kulhossa vatkainta käyttäen, kunnes se on kiinteää. Älä vatkaa liikaa, jotta tuote ei muutu voiksi.4 tuotetta – herkullinen kakkuvoide on valmis: käytä biskuitteihin, leivonnaisiin ja ekleereihin – ei tarvitse keittää mitään

Vaihe 2

Lisää tuorejuusto massaan. Vatkaa, kunnes seos on tasainen.

Kolmas vaihe

Siivilöi tomusokeri, jos siinä on kokkareita. Lisää se kermaan ja vatkaa minimivauhdilla.

Neljäs vaihe

30 sekunnin kuluttua kytke sekoitin korkealle nopeudelle ja vatkaa edelleen. Kun massa muuttuu mattapintaiseksi, kerma on valmis. Sitä voi käyttää tarkoitukseensa. Hyvää ruokahalua!