Tällä nopealla kermakookosvoiteella voi kastaa kakkuja ja leivonnaisia, sekä päällystää cupcakeja ja käyttää ekleerien ja murokeksien täytteenä. Sen valmistaminen vie vain muutaman minuutin. Sinun ei tarvitse keittää mitään: riittää, että vatkaat ainekset hyvin.
Sisällysluettelo
Ainekset:
- mascarpone – 500 g;
- tuorejuusto – 300 g;
- kookoskerma – 70 g;
- tomusokeri – 70 g.

Valmistus
Kaikkien ainesosien on oltava jäähdytettyjä. Käytä kookoskermaa, jonka rasvapitoisuus on 33–35 prosenttia.
Vaihe 1
Vatkaa kerma kulhossa vatkainta käyttäen, kunnes se on kiinteää. Älä vatkaa liikaa, jotta tuote ei muutu voiksi.
Vaihe 2
Lisää tuorejuusto massaan. Vatkaa, kunnes seos on tasainen.
Kolmas vaihe
Siivilöi tomusokeri, jos siinä on kokkareita. Lisää se kermaan ja vatkaa minimivauhdilla.
Neljäs vaihe
30 sekunnin kuluttua kytke sekoitin korkealle nopeudelle ja vatkaa edelleen. Kun massa muuttuu mattapintaiseksi, kerma on valmis. Sitä voi käyttää tarkoitukseensa. Hyvää ruokahalua!
