Haudutetut porsaan kyljykset sienillä, Arginiyan resepti: ”Runsasmakuinen uuniruoka”.

Haudutetut

Hitaasti haudutetut porsaan kyljykset, kuten Carlos Arginiyanon reseptissä, voivat olla erittäin hyvä lähde korkealaatuiselle proteiinille, jota tarvitaan lihasten voiman ylläpitämiseen. Noudata kokin ohjeita ja nauti herkullisesta haudutetusta ruoasta helposti.

Sisällysluettelo

Tänään valmistimme tämän ruokalajin tuoreista kyljyksistä, mutta halutessasi voit ostaa myös valmiiksi marinoituja kyljyksiä. Tulos ei ole yhtään huonompi.

Jos kastike on liian nestemäinen, sitä voi sakeuttaa lisäämällä hieman puhdistettua maissitärkkelystä, joka on laimennettu kylmällä vedellä.

Haudutetut porsaan kyljykset sienillä, Arginiyan resepti: ”Runsasmakuinen uuniruoka”.

Ainekset 4 hengelle

  • 1,5 kg sian kyljyksiä
  • 2 vihreää sipulia
  • 3 porkkanaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 16 sieniä
  • 8 piquillo-paprikaa
  • 8 chorizo-paprikaa
  • 1 rkl tomaattipastaa
  • 100 ml punaviiniä
  • 800 ml naudanliemiä
  • Kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • Suola
  • Pippuri
  • 1 oksa tuoretta timjamia
  • 1 oksa tuoretta rosmariinia
  • Persilja

Haudutetut porsaan kyljykset sienillä, Arginiyan resepti: ”Runsasmakuinen uuniruoka”.

Valmistus

Poista kuivattujen punapippurien varret ja siemenet, laita ne kulhoon, kaada päälle kuumaa vettä ja jätä liottumaan 2 tunniksi. Ota sitten pois ja kaada vesi pois. Poista pienellä veitsellä sisus, pilko se hienoksi ja laita sivuun.

Kuumenna uunivuoka (leveä, matala paistinpannu) 4 rkl öljyllä. Mausta porsaan kyljykset suolalla ja pippurilla, laita ne vuokaan ja paista hyvin, kunnes ne ovat kullanruskeita . Siirrä lautaselle ja aseta sivuun.

Leikkaa vihreä sipuli suuriksi kuutioiksi. Kuori valkosipulinkynnet, leikkaa ne pituussuunnassa kahtia ja sitten ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa ne 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita vihannekset uunivuokaan, mausta ja paista keskilämmöllä 10–15 minuuttia.

Haudutetut porsaan kyljykset sienillä, Arginiyan resepti: ”Runsasmakuinen uuniruoka”.

Leikkaa piquillo-paprika suikaleiksi ja laita uunivuokaan. Huuhtele sienet, kuivaa ne, leikkaa neljään osaan ja lisää vuokaan. Mausta ja paista kaikki keskilämmöllä 10–12 minuuttia.

Kaada viini ja kiehauta, jotta osa alkoholista haihtuu. Lisää tomaattipasta, kuivattua punapippuria, timjamia, rosmariinia ja liemi. Lisää kylkiluut, peitä vuoka kannella ja kypsennä hitaalla lämmöllä 40–45 minuuttia. Poista yrtit.