Kuinka valmistaa terveellinen kahviflan alle puolessa tunnissa

kahviflan

Perinteisten jälkiruokien kysyntä kasvaa terveellisemmässä muodossa: vähemmän sokeria, vähemmän monimutkaisia valmistusprosesseja ja nopea tulos .

Tässä yhteydessä tämä kahviflan on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka pitävät täyteläisistä mauista . Tavoitteena on välttää pitkän valmistusajan tai monimutkaisten tekniikoiden aiheuttamat vaikeudet.

Siten kotitekoisen, kevyemmän version luominen edellyttää perinteisen valmistustavan uudelleentarkastelua ilman, että maku tai kermainen rakenne kärsivät. Avain on tekniikassa ja ainesosissa.

Näin syntyi tämä hyödyllinen vaihtoehto, jossa yhdistyvät yksinkertaiset ainesosat ja erittäin käytännölliset valmistusmenetelmät. Tehtävänä on seuraava: miten valmistaa terveellinen kahviflan alle puolessa tunnissa?

Kuinka valmistaa terveellinen kahviflan alle puolessa tunnissa

Kuinka valmistaa terveellinen kahviflan alle puolessa tunnissa

Tässä reseptissä käytetään yksinkertaisempia menetelmiä, jotka säästävät aikaa ja vaivaa. Tämä helpottaa valmistusta huomattavasti ilman, että se vaikuttaa kermamaiseen konsistenssiin ja täyteläiseen, miellyttävään makuun.

Ainekset:

  • 500 ml maitoa
  • 3 munaa
  • 1 rkl liukoista kahvia tai 50 ml vahvaa suodatettua kahvia
  • 1 tl vaniljauutetta
  • Nestemäinen karamelli
  • Yksittäiset flan-muotit

Kuinka valmistaa terveellinen kahviflan alle puolessa tunnissa

Valmistusohje:

1) Karamelli: Kuumenna 50 g sokeria ja 2 rkl vettä kullanruskeaksi. Kaada karamelli flan-muottien pohjalle.

2) Vatkaa munat ja sokeri; lisää maito, kahvi ja vaniljauute ja sekoita.

3) Kaada seos karamellisoiduille muotteille.

4) Kypsennä mikroaaltouunissa keskilämpötilalla tai korkealla teholla kolmen minuutin välein. Tarkista valmius väliin, jotta vältät ylikypsennyksen, kunnes vanukas on jähmettynyt.

5) Ota ulos, anna jäähtyä huoneenlämpötilaan ja laita sitten jääkaappiin vähintään 1 tunniksi.

6) Ota muotista ulos veitsellä reunat ja laita lautasille.

Kuinka valmistaa terveellinen kahviflan alle puolessa tunnissa

Tavallisen vesihauteen ja uunin sijaan tässä reseptissä käytetään suorempia menetelmiä, jotka säästävät aikaa ja energiaa.

Lisäksi erillisten muottien ja pienien annosten valmistamisen ansiosta mikroaaltouunissa jälkiruoka on valmis muutamassa minuutissa , mikä tekee siitä käytännöllisen vaihtoehdon välipalaksi tai kevyeksi jälkiruoaksi.