Onko sinulla jäljellä tattaripuuroa? Paistan sen Suvorovin tapaan munalla ja kinkulla. Herkullinen illallinen perheelle yhdellä uunipelillä

yhdellä

Tattaripuurojäämät eivät ole syy masentua, vaan erinomainen pohja täyttävälle ja nopealle illalliselle. Tämä ruokalaji, nimeltään ”Suvorovin tapaan”, viittaa legendaariseen kenraalin kekseliäisyyteen: yksinkertainen, ravitseva ja vaivaton. Paistos yhdistää itsessään tattarin hyödyt, munien proteiinin ja kinkun täyttävän maun, muodostaen täysipainoisen perheruoan, jossa on rapea juustokuori. Se valmistetaan todella yhdellä uunipelillä, mikä minimoi liesillä vietettävän ajan ja jälkisiivouksen, ja lopputuloksena on tuoksuva, kullanruskea ja erittäin maukas vuoka.Onko sinulla jäljellä tattaripuuroa? Paistan sen Suvorovin tapaan munalla ja kinkulla. Herkullinen illallinen perheelle yhdellä uunipelillä

Valmistamiseen tarvitset: 500 g valmiita hauraita tattaripuuroja, 150 g kinkkua, 4 munaa, 100 g kovaa juustoa, pieni sipuli, 3 rkl smetanaa, suolaa, pippuria, kasviöljyä. Jos puuroa ei ole, keitä lasillinen tattaria 2 lasillisessa vettä. Pilko sipuli hienoksi ja paista, kunnes se on läpikuultavaa. Leikkaa kinkku kuutioiksi. Sekoita syvässä kulhossa jäähtynyt puuro, paistettu sipuli, kinkku ja vatkatut munat. Lisää smetana, puolet raastetusta juustosta, suolaa ja pippuria. Sekoita massa hyvin. Voitele uunivuoka öljyllä, kaada seos vuokaan, tasoita ja ripottele päälle loput juustosta. Paista 180 °C:ssa 25–30 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Tarjoile kuumana, koristele vihanneksilla.

Aiemmin kerrottiin, kuinka valmistaa mehukkaita kanarullia ananaksella ja juustolla, jotka on peitetty rapealla kultaisella kuorella.