Hobbykokkeille: miten valmistaa haudutettua naudanlihaa ja uudistaa jouluateria.

haudutettua

Älä pelkää kokeilla uusia ruokia jouluaterian yhteydessä; tarjoile vieraille tuore ja epätavallinen ruoka, joka poikkeaa perinteisestä ja sopii erinomaisesti aloittelijoille.

Jouluillallinen on jo ovella, ja monet eivät ole vielä päättäneet menusta, jonka jakavat perheen ja ystävien kanssa . Siksi ainutlaatuisen reseptin luominen voi olla ratkaisevassa roolissa ja auttaa sinua erottumaan joukosta. Kokeile valmistaa tätä haudutettua lihaa, joka sopii erinomaisesti voileipien täytteeksi tai pääruoaksi. Sen valmistaminen ei vaadi erityisiä ruoanlaittotaitoja, ja sen maku on yksinkertaisesti taivaallinen.Hobbykokkeille: miten valmistaa haudutettua naudanlihaa ja uudistaa jouluateria.

Käytännön opas harrastajakeittiömestareille: kuinka valmistaa paistettua naudanlihaa jouluksi.

Ainekset:

  • 750 g naudanlihaa (paistia, takamusta tai olkapäätä).
  • 2 litraa vettä.
  • 1 tl hienonnettua laakerinlehteä.
  • 1 tl makeaa paprikaa.
  • 1 hienonnettu sipuli.
  • 1/2 hienonnettua paprikaa.
  • 100 ml omenaviinietikkaa.
  • 1 tl suolaa.

Vaihe vaiheelta:

Lihan valmistusHobbykokkeille: miten valmistaa haudutettua naudanlihaa ja uudistaa jouluateria.

  • Paista liha pannulla keskilämmöllä. Odota, kunnes reunat ovat ruskistuneet, ja ota sitten pannu pois liedeltä.
  • Liuota mausteet, etikka, suola, hienonnettu sipuli ja hienonnettu paprika kattilaan, jossa on 2 litraa vettä.
  • Lisää liha ja keitä keskilämmöllä. Peitä kattila kannella.
  • Kun liha on pehmeää, ota se pois lämmöltä. Ota sivuun yksi kuppi lihan keittoliemestä.

SilppuaHobbykokkeille: miten valmistaa haudutettua naudanlihaa ja uudistaa jouluateria.

  • Kun liha on vielä kuumaa, silppua se kahdella haarukalla. Yritä saada aikaan ohuita lihasuikaleita, jotka imevät keittämisen jälkeen jäljelle jääneen mehun.
  • Laita liha lämpimään lasiastiaan ja kaada päälle keittämisen jälkeen jäljelle jäänyt mehu.
  • Tarjoile.

Valmistusaika: 1 tunti.

Kokonaismääräaika: 1 tunti 30 minuuttia.

Lisävinkkejä:

  • Jotta liha tulisi mureammaksi , marinoi se edellisenä päivänä suljetussa astiassa 1 kupillisessa etikkaa ja mausteissa.