Yksinkertainen sardiinipurkkien välipala: sopii erinomaisesti lisäämään kevyen ja virkistävän vivahteen jouluillalliseen.

Yksinkertainen

Yksinkertainen ja edullinen resepti, joka ei vie paljon aikaa keittiössä juhlapyhinä, sillä ruoka valmistuu alle 10 minuutissa.

Rakastamme yksinkertaisia reseptejä, jotka näyttävät hienostuneilta , kuten nämä keksit anjoviksilla ja savustetulla voilla , ja se, jonka jaan teille tänään, on erinomainen esimerkki yksinkertaisesta mutta vaikuttavasta alkupalasta. Teidän ei tarvitse edes laittaa uunia päälle, ja reseptin vaikein osa on avata purkki, joten tekosyitä ei voi olla.Yksinkertainen sardiinipurkkien välipala: sopii erinomaisesti lisäämään kevyen ja virkistävän vivahteen jouluillalliseen.

Nämä ovat sardiinisalaatilla täytettyjä sitruunoita, jotka valmistuvat 10 minuutissa ilman turhaa vaivaa. Vaikka alkuperäisessä reseptissä Directo al Paladar käytetään sitruunoita, ne näyttävät myös erittäin kauniilta hieman pienempien limen kanssa. Ja jos ette halua käyttää aikaa sitruunoiden tai limen mehun kaivamiseen, voitte laittaa ne paahtoleiville, vol-au-vents -leivoksille tai valmiille tartaleteille, joita voi ostaa supermarketista.

Yksinkertainen resepti sitruunoille, jotka on täytetty sardiinisalaatilla.

Tämän neljälle hengelle tarkoitetun alkuruoan valmistamiseen tarvitsemme purkillisen sardiineja, pienen vihreän tai punaisen sipulin, kapriksia ja ruohosipulia. Käytämme myös neljää sitruunaa tarjoilulautasina.

Täytäksesi sitrukset, pese ne ensin huolellisesti ja leikkaa ne kahtia, jolloin alaosa on hieman suurempi kuin yläosa, noin kaksi kolmasosaa. Yläosan voi leikata veitsellä tai jättää sellaisenaan, jos et ole kovin taitava tässä asiassa. Poista lusikalla varovasti sitruunan hedelmäliha, yrittäen olla vahingoittamatta kuorta, joka toimii muotina.Yksinkertainen sardiinipurkkien välipala: sopii erinomaisesti lisäämään kevyen ja virkistävän vivahteen jouluillalliseen.

Täyte on niin yksinkertainen, että kuka tahansa voi valmistaa sen. Sinun tarvitsee vain valuttaa neste sardiineista ja kapriksista (pari ruokalusikallista) ja hienontaa vihreä sipuli ja ruohosipuli. Voit käyttää myös persiljaa, korianteria, timjamia tai sekoitusta suosikkisi tuoreista yrtteistä. Hienonna kaprikset yhdessä pienen määrän sitruunan hedelmälihan kanssa. Määrä riippuu siitä, kuinka hapanta täytettä haluat, joten aloita pienellä määrällä ja säädä myöhemmin. Sekoita kulhossa sipuli ja ruohosipuli, kaprikset, hienonnettu sitruunan hedelmäliha ja suuriksi paloiksi leikatut sardiinit ja sekoita hyvin, kunnes saat tasaisen massan.

Voit lisätä hieman tulisuutta tuoreella chilipippurilla, Tabasco– tai Sriracha-kastikkeella sekä maustaa pienellä määrällä öljyä, suolaa ja pippuria maun mukaan. On tärkeää maistella valmistuksen aikana, jotta voit säätää makua ja lisätä sitruunaa, suolaa tai mausteita halutessasi. Nyt jää vain täyttää sitruunat täytteellä ja ripotella päälle hienonnettuja yrttejä ja hieman sitruunankuorta. On myös erittäin maukasta korvata öljy kastikkeessa kevyellä majoneesilla, joka antaa ruoalle kermaisemman maun .Yksinkertainen sardiinipurkkien välipala: sopii erinomaisesti lisäämään kevyen ja virkistävän vivahteen jouluillalliseen.

Ne voidaan säilyttää jääkaapissa tiiviisti suljettuina, jotta ne eivät ime hajuja, kunnes ne tarjoillaan. Lisää vihannekset ja sitruunankuori tarjoilun yhteydessä. Jos haluat antaa ruoalle rapean tekstuurin, voit ripotella päälle paistettua sipulia.