Parhaat kinkkulaadut, joita voit tarjoilla joulupöydässäsi.

voit

Joulu on perinteisesti ja tunnetasolla iberian kinkun suuri juhla. Se on aikaa, jolloin perheet kokoontuvat, juhlitaan ja vaihdetaan lahjoja, jotka osoittavat hyvää makua.

Mutta kaikki kinkut eivät ole samanlaisia. Tänä vuonna jotkut Espanjan arvostetuimmista iberiankinkun tuottajista ovat nostaneet rimaa esittelemällä poikkeuksellisia tuotteita, rajoitettuja sarjoja ja tarjouksia, jotka tekevät kinkusta todellisen kohteen gastronomiselle himolle.

Ainutlaatuisista, pitkään kuivatuista kinkkuista rajoitettuihin sarjoihin, joissa yhdistyvät korkea keittiötaide ja luovuus, nämä tarjoukset eivät ole tarkoitettu vain maistettavaksi, vaan muistettavaksi. Koska erinomaisen kinkun lahjoittaminen on pohjimmiltaan tarinan kertomista. Nämä ovat tärkeimmät lahjat tälle juhlakaudelle.Parhaat kinkkulaadut, joita voit tarjoilla joulupöydässäsi.

Joselito, ikuinen ikoni

Joselito tarkoittaa historiaa, luontoa ja puhtautta. Joselito Gran Reserva -kinkku, joka on 100 % luonnollinen ja ilman lisäaineita, on joululahjapakkauksen (750 euroa) ydin, brändin lippulaivalahja. Se sisältää kokonaisen kinkun, leikkuulaudan ja hoito-ohjeet – kaiken, mitä tarvitset, jotta voit nauttia kinkusta niin kuin se ansaitsee.

Tarjontaa täydentävät muut setit, kuten Kampé (279 euroa), Cata 150 (75 euroa) ja Selección Embutidos (139 euroa), jotka kaikki osoittavat vahvan sitoutumisen kestävän kehityksen periaatteisiin ja regeneratiiviseen karjanhoitoon, korostaen ajatusta, että gastronominen täydellisyys alkaa kunnioituksesta maata kohtaan.

Vain 60 ainutlaatuista kappaletta ovat tulosta poikkeuksellisesta vuoristoperinteestä ja yli 60 kuukauden luonnollisesta käsittelystä – pitkästä ja kärsivällisestä prosessista, jota nykyään pidetään melkein ylellisyyttä.

Tulos on ilmeinen jo ensimmäisestä palasta: kirkkaat rubiininpunaiset ja violetit juovat, silkkinen valkoinen rasva ja mehukas rakenne, joka sulaa hitaasti suussa, mutta tätä varten sitä on maistettava 22 ºC:n lämpötilassa, jolloin kinkku paljastaa koko monimutkaisuutensa.

Kokemuksen kruunaa todellinen keräilykohde: ylellinen kotelo, jonka on suunnitellut Cáceresin taiteilija Cain Ferreras, veitsien ja kinkun teline, esiliina, tarjoilulauta ja eksklusiivinen kirja, joka sisältää reseptit ja autografit sellaisilta kokkeilta kuin Torresin veljekset, Ricard Camarena ja Rocío Parra.

Nevado-vuori: yli 10 vuotta parantumista

Sata vuotta vanha jamon-valmistaja juhlii kaksoispalkintoa Spanish Food Awards 2025 -kilpailussa julkaisemalla rajoitetun sarjan jamonia, joka on valmistettu 100 % iberian sianlihasta, joka on ruokittu tammenterhoilla, vuoden 2015 sadosta ja kypsytetty yli kymmenen vuotta luonnollisissa kellareissa.

Nämä ovat poikkeuksellisia, hyvin rajoitetuissa erissä tuotettuja kinkkuja, jotka ilmentävät useiden sukupolvien kokemusta. Pitkä kuivausprosessi antaa niille ainutlaatuisen syvän aromin sekä tasapainoisen, elegantin ja poikkeuksellisen kestävän maun. Kinkku on luotu niille, jotka etsivät ainutlaatuisia makuelämyksiä ja arvostavat hyvin käytettyä aikaa.

Joulun perinteitä kunnioittaen Monte Nevado täydentää tarjontaansa huolellisesti valikoidulla valikoimalla 100 % iberian sianlihasta valmistettuja kinkkuja, jotka on ruokittu tammenterhoilla ja jotka on valinnut mestariruokkija, mikä takaa jokaisen palan korkeimman laadun.

Señorío de Montanera: Joulun erikoispainos, joka on omistettu 30-vuotisjuhlalle

Absoluuttinen vertailukohta puhtaalle, tammenterhoilla ruokitulle iberialaiselle kinkulle ja yli 60 000 hehtaarin laidunmaiden hoitaja, Señorío de Montanera juhlii 30-vuotista taivaltaan jouluerikoispainoksella, joka muuttaa lahjan antamisen täysimittaiseksi aistilliseksi kokemukseksi.Parhaat kinkkulaadut, joita voit tarjoilla joulupöydässäsi.

Extremaduran yritys on yhdistänyt voimansa seviljalaisen suunnittelijan Nicolás Montenegron ja Arcos-yrityksen kanssa luodakseen rajoitetun kokoelman, jossa yhdistyvät gastronomia, käsityömallit ja tarkat ruokailuvälineet. Kokoelman keskiössä on 100 % iberialainen, tammenterhoilla ruokittu kinkku, jolla on Dehesa de Extremaduran suojattu alkuperänimitys (PDO) ja joka on palkittu Great Taste Awards -palkinnolla.

Sarjaan kuuluu Montenegron suunnittelema käsintehty veitsen kotelo, jonka viimeistely on saanut inspiraationsa dehesan (iberialaisen laidunmaan) muuttuvista väreistä, sekä Arcos Riviera Blanc -veitsisarja, joka on taottu yhdestä teräspalasta. Se on kunnianosoitus espanjalaisille perinteille, jotka on uudistettu ottaen huomioon nykyiset trendit, ja siitä on tulossa keräilykohde.

Viisi Jotaa, viisi aistia

Tänä jouluna Cinco Jotas tarjoaa modernin näkemyksen luopumatta kuitenkaan olemuksestaan. Legendaarinen 100 % iberianpähkinäkasvatetun kinkun valmistaja esittelee ”Synestesia, maku, joka herättää viisi aistia” -nimisen kokoelman, jossa yhdistyvät gastronomia, taide ja digitaalinen luovuus.

Yhteistyössä taiteilija Diego Berron kanssa Cinco Jotas ilmentää makua kuvina, väreinä ja symboleina. Perhoset, kukat, hiukkaset ja kellot luovat visuaalisen universumin, joka heijastaa aistien muutosta, kinkun ainutlaatuista aromia ja hidasta nautintoa, jota vaatii kuivattu liha, joka on kypsynyt ajan ja ammattitaidon myötä.

Tapa luoda yhteys uusiin sukupolviin menettämättä yhteyttä käsityöperinteisiin. Digitaalinen taide vahvistaa tunteita, mutta tähti on edelleen kinkku. Viisi Synestesia-mallia on esillä eksklusiivisissa joulupakkauksissa, jotka ovat saatavilla Club del Gourmetissa, verkossa ja erikoisliikkeissä hintaan 269–729 euroa.Parhaat kinkkulaadut, joita voit tarjoilla joulupöydässäsi.

Iberian tuotteet Montellano ja El Elegido

Mosarbesissa, Salamancan ja Guijuelon välissä, Ibéricos Montellano -yritys valmistaa yhtä maailman tunnetuimmista jamon-lajeista. El Elegido on 100-prosenttisesti iberialainen, tammenterhoilla ruokittu kinkku, jonka maku on täyteläinen mutta tasapainoinen, suolapitoisuus alhainen ja rakenne sulava.

Sen makeus, pähkinäinen maku ja pitkä luonnollinen kuivausprosessi selittävät sen lukuisat palkinnot, kuten Golden Fork -palkinnon Lontoossa ja Great Taste -palkinnon tähdet.

Saatavana myös käsin leikattuna , mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät tinkimätöntä laatua, jota tukee sukupolvelta toiselle siirtynyt perheyrityksen kokemus.