Kolmikerroksinen alfakor, jossa on saksanpähkinöitä, suklaata ja dulce de leche -karamellia iltapäiväteelle.

dulce

Ainesosaluettelo

Sisällysluettelo

TAIKINA:

voita: 200 g

tomusokeria: 100 g

0000 jauhot: 280 g

muna: 1

karvas kaakao: 20 g

Käsitellyt pähkinät: 100 g

suola: ripaus

ruokasooda: 1 tlKolmikerroksinen alfakor, jossa on saksanpähkinöitä, suklaata ja dulce de leche -karamellia iltapäiväteelle.

TÄYTE:

Dulce de leche paistamiseen: 300 g

Valkoinen suklaa: 200 g

Kerma: 100 g

Valmistelu

Vatkaa pehmennetty voi ja sokeri kermamaiseksi , lisää sitten muna . Lisää kuivat ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi . Jäähdytä jääkaapissa puoli tuntia.Kolmikerroksinen alfakor, jossa on saksanpähkinöitä, suklaata ja dulce de leche -karamellia iltapäiväteelle.

Kauli kolme ohutta 20 cm:n halkaisijaltaan olevaa kiekkoa. Paista ennalta keskilämpötilaan lämmitetyssä uunissa 10 minuuttia. Ole varovainen, paistamisen jälkeen ne ovat pehmeitä ja kovettuvat jäähtyessään!

Kokoa kakku asettamalla pohja biskuittilevystä ja täyttämällä se karamellikastikkeella . Toista , kunnes olet valmis, ja peitä valkoisella suklaaganashilla . Kuumenna kerma, lisää se hienonnettuun suklaaseen, sekoita hyvin ja kaada seos kakun päälle .