Ainesosaluettelo
Sisällysluettelo
TAIKINA:
voita: 200 g
tomusokeria: 100 g
0000 jauhot: 280 g
muna: 1
karvas kaakao: 20 g
Käsitellyt pähkinät: 100 g
suola: ripaus
ruokasooda: 1 tl
TÄYTE:
Dulce de leche paistamiseen: 300 g
Valkoinen suklaa: 200 g
Kerma: 100 g
Valmistelu
Vatkaa pehmennetty voi ja sokeri kermamaiseksi , lisää sitten muna . Lisää kuivat ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi . Jäähdytä jääkaapissa puoli tuntia.
Kauli kolme ohutta 20 cm:n halkaisijaltaan olevaa kiekkoa. Paista ennalta keskilämpötilaan lämmitetyssä uunissa 10 minuuttia. Ole varovainen, paistamisen jälkeen ne ovat pehmeitä ja kovettuvat jäähtyessään!
Kokoa kakku asettamalla pohja biskuittilevystä ja täyttämällä se karamellikastikkeella . Toista , kunnes olet valmis, ja peitä valkoisella suklaaganashilla . Kuumenna kerma, lisää se hienonnettuun suklaaseen, sekoita hyvin ja kaada seos kakun päälle .
