Kotitekoinen foie gras: edullinen patee, joka valloittaa jopa gourmet-herkuttelijat, on helppo valmistaa, yksinkertainen ja maultaan yhtä hyvä kuin luonnollinen.

valmistaa

Kun suunnittelet seuraavan kuukauden ruokalistaa, on helppo turvautua klassisiin kanapeisiin: minitoasteihin, joissa on erilaisia täytteitä, mutta foie gras on aina pääruoka. Teollinen valmistustapa ei kuitenkaan ole kaikkein terveellisin, ekologisin eikä edes maukkain. On olemassa toinen tapa valmistaa foie gras , joka saa vieraasi miettimään.

Tällä kertaa kokki Daniel del Toro jakoi reseptin, josta tulee suosikkisi; haluat varmasti pitää purkillisen tätä ruokaa kotona. Mukavinta on, että se säilyy jopa kaksi viikkoa, mutta voit aina pakata sen tyhjiöpakkaukseen lasipurkkeihin säilyvyyden pidentämiseksi.

Kotitekoinen foie gras: edullinen patee, joka valloittaa jopa gourmet-herkuttelijat, on helppo valmistaa, yksinkertainen ja maultaan yhtä hyvä kuin luonnollinen.

Ainekset

  • Siitake-sienet, viipaloidut: 300 g
  • Punainen sipuli: 1 keskikokoinen sipuli
  • Tuore raastettu inkivääri: 1 teelusikallinen
  • Suolaa maun mukaan
  • Jauhettua mustapippuria
  • Soijakastike: 2 ruokalusikallista
  • Tuore timjami: 1 oksa (tai puoli teelusikallista kuivattua)
  • Kuivattu oregano: puoli teelusikallista
  • Raakakasvit: 50 g (liotettu 10 minuuttia kuumassa vedessä)
  • Oliiviöljy tai voita: 1 rkl
  • Kurkumajauhe: ripaus teelusikallista

Kotitekoinen foie gras: edullinen patee, joka valloittaa jopa gourmet-herkuttelijat, on helppo valmistaa, yksinkertainen ja maultaan yhtä hyvä kuin luonnollinen.

Vaihe vaiheelta

Tämä on erittäin helppo prosessi. Paista ensin silputtu punasipuli voimakkaalla lämmöllä karamellisoitumaan, lisää sitten silputut shiitake-sienet (voit käyttää myös herkkusieniä) ja jauhettu inkivääri ja sekoita kaikki ainekset.

Siirrä paistetut vihannekset monitoimikoneeseen, lisää soijakastike, timjami, oregano, pippuri ja cashewpähkinät, jotka on liotettu kuumassa vedessä 10 minuuttia. Jauhaa tasaiseksi paksuksi massaksi ja siirrä purkkiin. Säilyttämistä varten lisää vain kerros sulatettua voita (tai margariinia) ja teelusikallinen kurkumaa väriä ja aromia varten.

Kotitekoinen foie gras: edullinen patee, joka valloittaa jopa gourmet-herkuttelijat, on helppo valmistaa, yksinkertainen ja maultaan yhtä hyvä kuin luonnollinen.

Tärkein etu

Kokki huomauttaa, että shiitake-sienet ovat voimakkaasti tulehdusta ehkäiseviä ja, koska ne ovat tämän reseptin pääainesosa, ”vahvistavat immuunijärjestelmää ja sisältävät ainutlaatuisia yhdisteitä, kuten beeta-glukaanit, jotka ovat ihanteellisia kehon puolustuskyvyn ja suoliston terveyden parantamiseen”.