Tämän reseptin mukaan valmistettu alkupalatorttu on erittäin murea ja maukas. Salaisuus piilee ainesosien yhdistelmässä

alkupalatorttu

Suomalaisen ruoanlaitto-YouTube-blogin kirjoittaja kertoi joulukuussa, miten valmistetaan juhlapöytään alkupalatorttu-salaatti rapukapuloista ja herkkusienistä.

Sisällysluettelo

Bloggaajan mukaan tämän reseptin mukainen kakku-salaatti valmistuu nopeasti ja näyttää uskomattoman herkulliselta.Tämän reseptin mukaan valmistettu alkupalatorttu on erittäin murea ja maukas. Salaisuus piilee ainesosien yhdistelmässä

”Mehevät sienet sipulin kanssa, herkulliset munat, rapu- ja kermaviili luovat täydellisen makuyhdistelmän”, vakuutti bloggaaja.

Ainekset:

  • 400 g herkkusieniä;
  • 250 g rapu-tikkuja;
  • 150 g kovaa juustoa;
  • neljä keitettyä munaa;
  • yksi sipuli;
  • vihreä sipuli;
  • majoneesia maun mukaan.Tämän reseptin mukaan valmistettu alkupalatorttu on erittäin murea ja maukas. Salaisuus piilee ainesosien yhdistelmässä

Valmistus

  1. Leikkaa sienet kuutioiksi ja paista. Odota, kunnes neste on haihtunut.
  2. Paista kuutioitu sipuli erillisessä pannussa kullanruskeaksi. Lisää sienet ja jatka paistamista. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Muodosta salaatti. Laita sienet ensimmäiseksi kerrokseksi. Ripottele päälle hienonnettu sipuli. Levitä päälle majoneesiverkko.
  4. Raasta keitetyt munat päälle. Levitä majoneesia munien päälle.
  5. Hienonna krabipalat. Aseta ne sipulin päälle ja levitä majoneesia.
  6. Raasta kova juusto. Laita se rapu-tikkujen päälle. Levitä majoneesiverkko.
  7. Laita alkupalatorttu jääkaappiin muutamaksi tunniksi, jotta kaikki kerrokset imeytyvät majoneesiin.
  8. Koristele salaatti päälle oman maun mukaan. Voit ripotella päälle vihreää sipulia.