Tätä herkullista jälkiruokaa katsellessasi et usko, kuinka nopeasti ja helposti se valmistuu.
Sisällysluettelo
Koskaan aiemmin tällainen jälkiruoka, joka saa suun vesille jo valokuvista katsomalla, ei ole ollut näin helppo valmistaa.
Kuinka vain 6 minuutissa voit nauttia tästä ihmeestä.
Ja jos haluat lisätä täydellisen viimeistelyn, tarjoile fondanin kanssa muutama pallero jäätelöä. Tulet pitämään makujen ja lämpötilan kontrastista.

Ainekset 4 hengelle
- 100 g tummaa suklaata leivontaan
- 20 g voita
- 25 g kaakaota
- 75 g jauhoja
- 2 pientä munaa
- 100 g tiivistettyä maitoa
- 2 g liuennutta kahvia
- 1 tl vaniljauutetta
- Tomusokeri
- Voi ja kaakaojauhe muottien voiteluun.
- Mintunlehdet
Valmistus
Kuumenna uuni 200 ºC:een. Voitele 4 muottia voilla, ripottele kaakaojauheella ja aseta sivuun.
Laita suklaa ja voi kulhoon, aseta mikroaaltouuniin ja kuumenna seosta 30 sekuntia. Sekoita hieman, kuumenna vielä 30 sekuntia ja sekoita uudelleen. Jos suklaa ei ole sulanut, toista prosessi.

Kaada kaakao suureen kulhoon, lisää jauhot, munat, tiivistetty maito, liukoinen kahvi ja vaniljauute. Vatkaa ainekset vispilällä tasaiseksi massaksi. Lisää tumman suklaan ja voin seos ja vatkaa uudelleen.
Jaa seos neljään osaan ja jaa uunissa paistettavissa oleviin muotteihin ja paista 200 asteessa 6 minuuttia.

