Feta-juuston ja kirsikkatomaattien yhdistelmä ei koskaan petä. Muuta ei tarvita, jotta voit valmistaa täydellisen ruokalajin muutamassa minuutissa.
Muutama vuosi sitten sosiaalisessa mediassa herätti suurta huomiota resepti paistetulle pastalle fetajuustolla ja kirsikkatomaateilla . Valmistin sitä silloin useita kertoja, mutta pian huomasin, että resepti on todella tehokas, kun yhdistää kuuluisan kreikkalaisen juuston kirsikkatomaatteihin, jotka ovat erityisen makeita paistettuina.
Ei ole huono idea sekoittaa tomaatit ja fetajuusto ja käyttää niitä kastikkeena pastaruokaan, mutta itse asiassa ne ovat herkullisia myös ilman muita lisäaineita, ja sinun tarvitsee vain paistaa ne hyvin, niin muutamassa minuutissa saat herkullisen illallisen.
Herkullisen ruoan salaisuus on, että tomaatteja ei saa laittaa liian lähelle toisiaan, jotta niillä on tarpeeksi tilaa karamellisoitua. Valmistan ne myös uunin kiertoilmatuulettimella, jäljittelemällä ilmakeittimen prosessia (mutta suuremmalla määrällä tuotteita).
Voimme myös lisätä ruokaan makua käyttämällä erilaisia mausteita. Oregano sopii täydellisesti suolan ja mustapippurin kanssa, mutta myös hieman tulisuutta, esimerkiksi hieman chilijauhetta, on hyvä idea.
Tämä ruoka sopii myös ylelliseksi lisukkeeksi kalaruokaan tai munakkaaseen. Mahdollisuudet ovat, kuten aina, rajattomat.
