Hitaalla lämmöllä valkosipulin, mausteiden ja oliiviöljyn kanssa valmistetut kyljykset ovat mehukkaita ja erittäin mureita – todellinen herkku, jota voi nauttia milloin tahansa viikonpäivänä.
Sisällysluettelo
Sian kyljykset ovat paitsi grillattuna runsaan barbecue-kastikkeen kanssa, myös ihanteellisia hitaaseen kypsentämiseen miedolla lämmöllä, jolloin ne imevät pottiin lisäämämme ainesosien aromit.
Meidän mehukkaat ja mureat valkosipulipossun kyljykset valmistetaan käytännössä vain muutamasta ainesosasta ja ilman erityisiä ruoanlaittotekniikoita, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa (jopa kokematon) voi valmistaa tämän herkullisen ruokalajin kotona ilman turhia vaikeuksia ja upealla tuloksella.

Ainekset
4 hengelle
- Sian kyljykset 1 kg
- Valkosipulin pää 1
- Lasillinen valkoviiniä 1
- Lasillinen kanaliemiä 1
- Tl kuivattua timjamia 1
- Kuivattua oreganoa 1
- Kuivattua rosmariinia, tl 1
- Suola
- Jauhettua mustapippuria
- Oliiviöljy
Kuinka valmistaa porsaan kyljykset valkosipulilla
Paista ensin kyljykset kattilassa, ripottele niiden päälle runsaasti oliiviöljyä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Ota sitten kyljykset kattilasta.
Murskaa valkosipulinkynnet, kuori ne ja paista 3 minuuttia keskilämmöllä. Palauta kyljykset kattilaan, lisää yrtit, mausta suolalla ja pippurilla, kaada valkoviini ja kanaliemi. Hauduta keskilämmöllä tai heikolla lämmöllä 1 tunti.

Mitä tarjoilla porkkanoiden ja valkosipulin kanssa
Nämä mehukkaat porkkanat voidaan tarjoilla suosikkilisukkeidenne kanssa, esimerkiksi ranskalaisilla, jotka ovat aina erinomainen valinta. Me tarjoilimme ne vihannesvalikoiman ja keitetyn valkoisen riisin kanssa, jotta voimme nauttia kastikkeesta täysin.

