Yksinkertainen ruokalaji, joka valmistetaan paistinpannulla jauhelihasta, gnocchista ja smetasta.

paistinpannulla

Etsitkö epätoivoisesti nopeaa illallista? Sellaista, joka ei vie paljon aikaa myöhäisen työpäivän jälkeen ja joka maistuu koko perheelle? Älä huoli, meillä on ratkaisu! Nämä gnocchi jauhetulla naudanlihalla ja smetalla valmistuvat vain 25 minuutissa ja ovat lisäksi erittäin edullisia!

Gnocchi pannulla jauhelihan ja smetanan kanssa

Gnocchi-ruokamme jauhelihan ja smetanan kanssa on kunnianosoitus italialaiselle ja saksalaiselle keittiölle. Italiasta kotoisin olevat gnocchi ovat pieniä pehmeitä perunaknödelöitä, joiden herkkä rakenne tekee niistä ihanteellisia paistamiseen. Tässä reseptissä yhdistämme ne kermaisen mausteiseen kastikkeeseen, joka on valmistettu jauhetusta naudanlihasta ja smetasta. Nämä kaksi elementtiä tekevät tästä erittäin nopeasta ruoasta usein vierailijan pöydällänne.Yksinkertainen ruokalaji, joka valmistetaan paistinpannulla jauhelihasta, gnocchista ja smetasta.

Valmistaminen on myös erittäin helppoa, koska käytämme valmiita gnoccheja, jotka ovat saatavilla kylmäosastolta. Tietenkin, kuten aina, voitte valmistaa ne itse. Mutta joskus tarvitaan jotain nopeaa, joten valmiiden ainesosien käyttö on täysin hyväksyttävää. Perunanyokkien lisäksi tarvitset jauhettua lihaa. Me suosimme naudanlihaa, koska se on vähemmän rasvaista ja maukkaampaa kuin sianliha. Jos haluat 50/50-sekoituksen, se on täysin sinun valintasi.

Jäljellä on vain lämmittää paistinpannu ja aloittaa ruoanlaitto! Gnocchia ei tarvitse edes keittää etukäteen, vaan ne kypsyvät suoraan kermakastikkeessa. Tämä tekee niistä uskomattoman mureita, ja bonuksena ne imevät herkullisen aromin. Ja kuten aina, muokkaa reseptiä makusi mukaan! Onko jääkaapissasi paprikaa, joka pitää käyttää? Lisää se mukaan! Oletko kasvissyöjä? Käytä sitten hienonnettuja sieniä jauhelihan sijaan. Ja nyt, jauhelihalla ja smetalla valmistetut gnoccit ovat valmiita tarjoiltaviksi, ja niistä leviää taivaallinen tuoksu. Hyvää ruokahalua!

Ne ovat yhtä herkullisia myös rapeina: paistetut gnocchi hapankaalin ja pekonin kanssa valmistuvat yhtä helposti kuin tässä reseptissä. Gnocchi eivät ole hyviä vain paistinpannulla, vaan niitä voi myös paistaa uunissa, kuten paistetut gnocchi tomaattikastikkeella ja mozzarellalla osoittavat. Nämä pienet nyytit ovat herkullisia jopa kylmänä, esimerkiksi caprese-salaatissa gnocchien kanssa.Yksinkertainen ruokalaji, joka valmistetaan paistinpannulla jauhelihasta, gnocchista ja smetasta.

Gnocchi paistinpannulla jauhelihan ja smetanan kanssa

Valmistusaika25min Min.

Kokonaismenoaika25min Min.

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • öljy
  • 400 g jauhelihaa
  • suola ja pippuri
  • 1/2 tl jauhettua paprikaa
  • 500 g gnocchia
  • 250 g smetanaa
  • 100 ml kanaliemiä
  • hienonnettu persilja

ValmisteluYksinkertainen ruokalaji, joka valmistetaan paistinpannulla jauhelihasta, gnocchista ja smetasta.

  1. Kuori sipuli ja valkosipuli ja hienonna ne.
  2. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä. Paista jauheliha, kunnes se on murumaiseksi. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista 2–3 minuuttia.
  3. Mausta seos suolalla, pippurilla ja jauhetulla paprikalla. Lisää gnocchi ja paista, kunnes ne ovat hieman kullanruskeita.
  4. Lisää smetana ja kasvisliemi ja sekoita kaikki hyvin.
  5. Keitä gnocchia hitaalla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele pannulle hienonnettua persiljaa.

Vinkki : Tämä menetelmä toimii erityisen hyvin monitoimisen hienonnostimen kanssa.