Ihanteellinen kerma kotitekoisiin kakkuihin: maistuu jäätelöltä, mutta sen pohjana on smetana ja voi

kerma

Smetanakerma, joka maistuu legendaariselta Plombirilta

Tämä kerma sopii erinomaisesti kotitekoisiin kakkuihin, ja jäähdytettynä sen maku muistuttaa kuuluisaa Plombir-jäätelöä. Se valmistetaan helposti saatavilla olevista ainesosista, ja reseptin on jakanut kanava “Vkusno i polozhno” (Maukasta ja terveellistä).

Ainekset: 20 % smetanaa – 500 grammaa, 220 grammaa voita, kaksi munaa, 180 grammaa sokeria, 3 ruokalusikallista maissitärkkelystä, pussi vaniljauutetta.Ihanteellinen kerma kotitekoisiin kakkuihin: maistuu jäätelöltä, mutta sen pohjana on smetana ja voi

Sekoita munat, sokeri, tärkkelys ja vaniljauute huolellisesti metallikulhossa. Lisää smetana ja sekoita tasaiseksi. Aseta kulho vesihauteeseen ja kuumenna seosta jatkuvasti sekoittaen, kunnes se sakeutuu. Poista liedeltä ja jäähdytä kokonaan (voit nopeuttaa jäähdytystä sekoittamalla kulhossa kylmää vettä).Ihanteellinen kerma kotitekoisiin kakkuihin: maistuu jäätelöltä, mutta sen pohjana on smetana ja voi

Vatkaa pehmennettyä voita erillisessä astiassa sekoittimella 1,5–2 minuuttia korkealla nopeudella. Lisää jäähtynyt smetanakreemi voihin annoksittain, vatkaen joka kerta keskitasolla. Vatkaa lopuksi vielä minuutti.