Sianliha Wellington – helppo ja edullinen.

Sianliha

Kuvittele, että avaat uunin ja sinua täyttää kultaisen lehtitaikinan, paistettujen sienien ja sulaneen juuston tuoksu!

Näin alkaa tämä resepti annoksittain valmistettavalle sianliha Wellingtonille – helppo, edullinen ja uskomattoman herkullinen versio brittiläisestä klassikosta. Monimutkaisten ainesosien sijaan olemme valinneet helposti saatavia: mehevän porsaanfileen, täydellisesti paistetut sienet ja herkullisen provolone-juuston, joka sulaa paistamisen aikana.

Jokainen pieni pussi on rapea helmi, joka avautuessaan paljastaa mehevän ja aromaattisen sisuksen. Mukavaa on, että tämän ruokalajin valmistamiseen ei tarvitse olla kokki.

Tarjoilemme ne paistettujen tai tuoreiden kirsikkatomaattien kanssa, ja lopputulos on paitsi herkullinen myös kaunis. Sopii erinomaisesti erityisiin illallisiin tai siihen, että haluat tehdä vaikutuksen vieraisiisi ilman turhaa vaivaa.

Sianliha Wellington – helppo ja edullinen.

Kuinka kauan ennen tarjoilua se tulisi valmistaa?

Leivonnaiset ja naudanliharullat voidaan valmistaa edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa. Näin sinun tarvitsee vain ottaa ne esiin ja paistaa ennen lounasta tai illallista.

Tämä säästää aikaa ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia hetkestä, keskittyä upean jälkiruoan valmistamiseen ja ottaa vieraat vastaan ilman kiirettä ja stressiä.

Sianlihan Wellington (yksi annos) – helppo ja edullinen.

Annos sianlihaa Wellington: yksinkertainen, edullinen ja herkullinen versio brittiläisestä klassikosta. Mehevä leike, kullanruskeat sienet ja hieman provolone-juustoa, joka sulaa uunissa… vastustamaton jokaiselle tilaisuudelle.

Sianliha Wellington – helppo ja edullinen.

Ainekset

  • 1 sianliha, paino 900 g – 1 kg
  • 2 arkkia suorakulmaista lehtitaikinaa
  • 1/2 punasipulia
  • 400 g sieniä
  • 2 kiekkoa provolone-juustoa, kumpikin 200 g, tai vastaavaa mozzarella-juustoa
  • 1 vatkattu muna voiteluun
  • – Ensimmäisen kylmäpuristuksen oliiviöljy.
  • Suola ja jauhettu mustapippuri

Koristeluun

  • 250 g kirsikkatomaatteja, maustettuja suolalla, etikalla ja oliiviöljyllä.
  • Parsan ja basilikan oksia.

Valmistelu vaihe vaiheelta

  • — Puhdistamme fileen ja leikkaamme sen neljään viipaleeseen.
  • Pese sienet, leikkaa ne paloiksi, laita ne silppuriin yhdessä silputun sipulin kanssa ja silppua kaikki yhdessä.
  • Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä, lisää hieman öljyä, mausta suolalla ja pippurilla ja paista muutama minuutti. Siirrä lautaselle ja anna jäähtyä.
  • Mausta liha suolalla ja pippurilla ja paista sitä samassa pannussa kahden ruokalusikallisen öljyn kanssa voimakkaalla lämmöllä, puoli minuuttia kummaltakin puolelta. Muista, että ne kypsyvät uunissa pakkauksen sisällä. Siirrä lautaselle.

Sianliha Wellington – helppo ja edullinen.

PAKKAUSTEN MUODOSTAMINEN

  • Leikkaa jokainen lehtitaikinalevy kahtia (jokaisesta levystä tulee kaksi piirakkaa). Laita jokaiselle puolikkaalle kerros sieniä, puolikas provolone-juustokiekko ja annos leikattua lihaa. Laita päälle lusikka sieniä ja sulje piirakka. Pistä pinta 4–5 kertaa hammastikulla. Toista sama muiden piirakoiden kanssa. Voitele piirakat vatkatulla munalla ja paista esilämmitetyssä uunissa 200 °C:ssa (390 °F) tuulettimen ollessa päällä 25 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
  • Tarjoilemme jokaiselle pienen annoksen fileepihviä ja koristelemme sen kirsikkatomaateilla.
  • Koristelemme persiljan ja basilikan oksilla.