Upea yhdistelmä savustettuja makuja ja mandariinia: hieno salaatti uudenvuoden juhlapöytään – sekoita vain pekinginkaali ja 4 muuta ainesosaa

makuja

Älä pelkää epätavallisia yhdistelmiä, kokeile vain – se on todella herkullista

Valmistamme täydellisen salaatin juhlapöytään. Kevyt, värikäs ja erittäin mehukas salaatti pekingkapsasta, savustetusta kanasta, juustosta ja tuoreista mandariineista. Täydellinen yhdistelmä tuoreutta, savuisia ja makeita makuja juhla-ateriaan.

Upea yhdistelmä savustettuja makuja ja mandariinia: hieno salaatti uudenvuoden juhlapöytään – sekoita vain pekinginkaali ja 4 muuta ainesosaa

Ainekset

pekinginkaali (200 g)

savustettu kana (180 g)

mandariinit (2 kpl)

keitetyt munat (4 kpl)

kova juusto (150 g)

valkosipuli (4 kynttä)

majoneesi (150 g),

suola,

pippuri,

koristeeksi korianteri.

Upea yhdistelmä savustettuja makuja ja mandariinia: hieno salaatti uudenvuoden juhlapöytään – sekoita vain pekinginkaali ja 4 muuta ainesosaa

Valmistus: silppua pekinginkaali ohuiksi suikaleiksi. Purista valkosipuli puristimella. Leikkaa savustettu kana pieniksi kuutioiksi. Leikkaa keitetyt munat haluamallasi tavalla ja raasta juusto karkealla raastimella. Kuori mandariinit, jaa ne lohkoiksi ja poista varovasti valkoiset kalvot, leikkaa paloiksi. Sekoita kaikki ainekset salaattikulhossa. Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua korianterinoksilla.