Carlos Arginianon yksinkertainen ja mutkaton jälkiruoka: kahvipannacotta suklaakreemillä.

suklaakreemillä

Kahvi- ja suklaakreemillä täytetty pannacotta on aito italialainen keksintö, joka alun perin luotiin ylijääneen maidon hyödyntämiseksi. Carlos Arginiano kertoi meille siitä tarkemmin.

Jotta pannacotta irtoaa helposti muotista, laita kylmä muotti kuumaan veteen 1 minuutiksi. Kuivaa muotti, ja pannacotta irtoaa helposti muotista kuin vanukas.

Ainekset 4–6 hengelleCarlos Arginianon yksinkertainen ja mutkaton jälkiruoka: kahvipannacotta suklaakreemillä.

Panna cotta:

  • 500 ml kermaa
  • 150 ml kahvia
  • 100 g sokeria
  • 1 pieni lusikka vaniljauutetta
  • 4 lehteä maustamatonta gelatiinia

Suklaakreemi:

  • 100 g tummaa suklaata, kaakaopitoisuus 85 %.
  • 100 ml nestemäistä kermaa
  • 100 ml maitoa
  • 2 teelusikallista liuennutta kahvia
  • mintunlehtiäCarlos Arginianon yksinkertainen ja mutkaton jälkiruoka: kahvipannacotta suklaakreemillä.

Yksityiskohdat

Laita gelatiinilevyt kulhoon, kaada päälle kylmää vettä ja jätä liottumaan, kunnes ne ovat täysin liuenneet.

Kaada kerma kattilaan, lisää sokeri, vaniljauute ja kahvi. Sekoita hyvin ja kuumenna , kunnes seos alkaa kiehua. Ota pois liedeltä, lisää pehmennetty gelatiini ja sekoita hyvin, kunnes se on täysin liuennut.Carlos Arginianon yksinkertainen ja mutkaton jälkiruoka: kahvipannacotta suklaakreemillä.

Kaada seos muottiin, anna sen jäähtyä ja laita jääkaappiin 5-6 tunniksi.

Valmista suklaakreemi sekoittamalla maito, kerma ja liuospitoinen kahvi kattilassa . Kun seos kiehuu, ota se pois liedeltä, lisää suklaa ja sekoita hyvin, kunnes suklaa on sulanut ja saat tasaisen suklaakreemin.