Jos kaupan leipä on jo kauan sitten käynyt kyllästyttäviksi, sen voi korvata tuoksuvilla ja maukkailla leivonnaisilla, joissa on yrttejä ja juustoa. Ne ovat paljon maukkaampia kuin khachapuri. Kutabyt ja leivottomat taikina valmistetaan ilman hiivaa ja taikinan kaulimista.
Otamme 400 ml vettä, 200 g jauhoja, ruokalusikallisen kasviöljyä ja teelusikallisen suolaa. Täytteeksi tarvitsemme nippua yrttejä, mitä tahansa makusi mukaan, 100 g suluguni-juustoa, suolaa ja kasviöljyä.
Sekoita vesi, kasvisöljy ja suola syvässä kulhossa. Anna seistä lämpimässä 10 minuuttia. Hienonna vihannekset, suolaa ja paista kevyesti kuumalla pannulla.
Raastetaan juusto hienolla raastimella. Jos et ole käyttänyt sulugunia, suolaa sitä hieman.
Nyt muotoillaan kutabit. Jaetaan taikina paloiksi, jotka levitetään paistinpannulle. Taikinaa on käsiteltävä varovasti, jotta se ei repeä.
Kun taikina alkaa tarttua, laita osa täytteestä toiselle puolelle ja peitä toisella puoliskolla. Voitele päälle voilla ja paista molemmin puolin, kunnes kultainen kuori muodostuu.
