Ilman jauhoja ja sokeria: herkullinen 4 ainesosasta valmistettu rahkakastike – pöyheä ja ilmava

herkullinen

Tämä kastike on erinomainen esimerkki siitä, kuinka herkullinen ja makea jälkiruoka voidaan valmistaa käyttämällä vain luonnollisia ainesosia. Ilman jauhoja, mannasuurimoita ja lisättyä sokeria se on kevyt, ilmava ja erittäin terveellinen. Kypsät banaanit antavat tarvittavan makeuden ja kermamaisen tekstuurin, ja rahka ja munat takaavat korkean proteiinipitoisuuden. Ihanteellinen vaihtoehto terveelliseen aamiaiseen tai kevyeen illalliseen.

Sisällysluettelo

Ainekset:Ilman jauhoja ja sokeria: herkullinen 4 ainesosasta valmistettu rahkakastike – pöyheä ja ilmava

tuorejuusto – 250 grammaa,

maito – 100 ml,

munat – 2 kappaletta,

banaanit – 2 kappaletta, vanilja,

kaneli maun mukaan.

Valmistus:Ilman jauhoja ja sokeria: herkullinen 4 ainesosasta valmistettu rahkakastike – pöyheä ja ilmava

Erota valkuaiset keltuaisista. Hienonna banaanit syvässä kulhossa uppomikserillä, lisää sitten tuorejuusto, maito, keltuaiset, vanilja ja kaneli. Vatkaa, kunnes saat tasaisen, sileän massan, joka muistuttaa paksua smetanaa. Vatkaa valkuaiset erikseen vakaaksi vaahdoksi pehmeiksi piikkeiksi. Lisää vatkatut valkuaiset varovasti alhaalta ylöspäin liikkein rahkaseokseen. Siirrä taikina silikonimuottiin ja tasoita. Paista 160–170 °C:n uunissa noin 35 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea ja kuiva. Anna vuokaan jäähtyä kokonaan. Tarjoilun yhteydessä voit ripotella päälle hieman hunajaa.