Navarra pöydällänne: yksinkertaisia reseptejä, jotka yllättävät teidät tänä jouluna

Navarra

Joulu ei ole vain vuodenaika. Se on yhteinen tunne, jälleennäkeminen, loistava tilaisuus kokoontua jälleen pöydän ääreen. Ja ennen kaikkea se on maku. Sillä jos jokin jää mieleen, niin se on se, mitä olemme jakaneet, pala palalta.

Tänä vuonna Reyno Gourmet kutsuu sinut viettämään poikkeuksellista joulua. Joulua, jolla on ainutlaatuinen luonne. Täältä löydät tuotteita, jotka kertovat tarinoita, jotka ovat syntyneet maasta, perinteistä ja huolellisesta käsityötaidosta. Joulua, jossa jokainen ruokalaji on paitsi herkullinen, myös tuo sinut hieman lähemmäksi Navarraa.Navarra pöydällänne: yksinkertaisia reseptejä, jotka yllättävät teidät tänä jouluna

Entä jos sen sijaan, että monimutkaistaisit elämääsi mahdottomilla resepteillä, yllättäisit ihmiset yksinkertaisilla ruoilla, jotka on valmistettu poikkeuksellisista raaka-aineista?

Tässä on viisi ehdotusta: alkuruoka, ensimmäinen ruokalaji, toinen ruokalaji, jolla on persoonallisuutta, jälkiruoka, joka päättää keskustelun, ja lopullinen cocktail, jonka kanssa voi kohottaa maljan ilolla.

Alkuruoka, jolla on luonnetta: rapea pizza, jossa on Lodosan Pikillo-paprikaa ja Roncal-juustokreemiä

Unohda tavalliset kanapeet. Tämä yhden suupalan herkku, joka kuulostaa hienostuneelta, mutta on yllättävän helppo valmistaa, yllättää vieraasi ja ilahduttaa heidän makuhermojaan. Mikä parasta, voit valmistaa lähes kaiken etukäteen ja koota viime hetkellä.

Askel askeleelta:

Levitä kolme kerrosta taikinaa, joka on voideltu laadukkaalla navarralaisella oliiviöljyllä ja ripoteltu runsaasti raastetulla Roncal-juustolla. Paista uunipellillä, kunnes pinta on rapea.

Paista hitaasti muutama Lodosan pikillo-paprika suolalla ja öljyllä, kunnes ne muuttuvat makeiksi ja karamellisoituvat.

Valmista kermavaahto lämmittämällä täysmaitoa ja lisäämällä puolikypsytettyä vuohenjuustoa, kunnes saat silkkisen kermavaahdon.

Leikkaa rapea pohja annoksiksi, levitä kermavaahtoa, lisää piquillo-paprikat ja koristele pienillä juustopisteillä.

Tuloksena on elegantti, rapea ja hienostunut jälkiruoka, jossa yhdistyvät Navarran puutarhan parhaat puolet ja Pyreneiden juustovalmistuksen perinteet.

Ensimmäinen ruokalaji, josta on pakko pitää: navarralainen parsa kuivatulla porsaanposkella ja suolahiutaleilla

Navarralainen parsa ei tarvitse esittelyä. Mutta jos olet aina syönyt sitä salaatissa tai majoneesin kanssa, valmistaudu löytämään se uudelleen tämän lämpimän, herkän ja yllättävän ruokalajin avulla.

Blanchoi ne hieman ennen tarjoilua lämpiminä. Asettele niiden ympärille ohuita viipaleita kuivattua porsaanposkea, jotka sulavat parsan päälle, ripottele suolaflakes ja pirskota päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä.

Erityisen maun saat lisäämällä sokeroitua munankeltuaista tai herkullista juustokreemiä, jos haluat makeamman vaihtoehdon.Navarra pöydällänne: yksinkertaisia reseptejä, jotka yllättävät teidät tänä jouluna

Tämän ruokalajin ainutlaatuisuus piilee sen näennäisessä yksinkertaisuudessa, joka kontrastoi harmonisen maun kanssa. Todiste siitä, että minimalismi voi olla todellista ylellisyyttä.

Toinen ruokalaji, jolla on omaperäinen nimi: naudanlihan tartar navarralaisittain

Tämä ruokalaji sopii erinomaisesti pääruoaksi illalliselle ystävien kanssa, koska se yhdistää modernin tyylin ja laadun.

Valmistamiseen valitse navarralainen vasikanliha, pilko se veitsellä ja mausta navarralaisella öljyllä, suolalla, pippurilla, muutamalla tipalla perinteistä sinappia ja ripauksella punasipulia.

Tarjoile paahdetun leivän, suolakurkkujen tai, hienostuneemman vaihtoehdon, kuivatun tai sokeroidun munankeltuaisen kanssa.

Miksi tämä toimii?

Koska kaikki alkaa raaka-aineista, jotka puhuvat puolestaan. Se on mehukasta, tuoretta ja aromaattista. Ja koska se on navarralainen versio yhdestä rakastetuimmista ruoista niille, jotka tietävät, että vähemmän on enemmän.

Jälkiruoka makeaan lopetukseen: Navarran pähkinäbrowni

Browni on monipuolinen jälkiruoka, mutta kun siihen lisätään yksinkertainen lisäys – Navarran pähkinät – se muuttuu paikalliseksi, kodikkaaksi ja täyteläiseksi herkuksi.

Salaisuus: jauhaa osa pähkinöistä ja jätä osa kokonaisiksi. Lisää ne brownie-taikinaan ennen paistamista ja ripottele päälle vielä pähkinöitä, jotta saat rapean kuoren.

Tarjoile sen kanssa pallon tuorejuustojäätelöä, tuoretta kahvia tai lasillinen pacharan-likööriä. Kuumien ja kylmien makujen kontrasti tekee siitä vastustamattoman.

Tämä jälkiruoka on suosittu, koska se on kotitekoinen, helppo valmistaa ja jättää miellyttäviä muistoja. Se sopii erinomaisesti lapsille, aikuisille tai mukaan otettavaksi, jos sinut on kutsuttu illalliselle. Klassikko, jonka sydän on Navarrassa.

Toast, joka muuttaa kaiken: Pacharán Navarro -cocktail kondensoidulla maidolla ja appelsiinilla.

Päätä ilta jotain epätavallisella, raikkaalla, perinteitä ja luovuutta yhdistävällä. Tämä cocktail yhdistää Pacharán Navarron aniksen maun kondensoidun maidon herkkyyteen ja appelsiinin sitruksisiin vivahteisiin.

Resepti:

  • 50 ml Pacharán Navarro
  • 20 ml kondensoitua maitoa
  • Hieman appelsiinimehua
  • Jäätä

Ravista cocktailia shakerissa, tarjoile hyvin kylmänä ja koristele appelsiinin kuorella tai ripottele päälle kaakaota.Navarra pöydällänne: yksinkertaisia reseptejä, jotka yllättävät teidät tänä jouluna

Sopii erinomaisesti jälkiruoaksi tai juhlavaksi jälkiruoaksi. Helppo valmistaa ja yllättävä tulos. Ja mikä parasta, se maistuu kotitekoiselta.

Kaikilla näillä ruoilla on jotain yhteistä: ne ovat peräisin Navarrasta. Ei ole sattumaa, että ne ovat niin herkullisia. Se on seurausta tuotantomenetelmästä, joka kunnioittaa maata, vuodenaikoja ja biodiversiteettiä ja asettaa laadun määrän edelle. Se on myös Reyno Gourmet -brändin ansiota, joka takaa, että jokaisen tuotteen takana on ihmisiä, ahkera työ ja ammattitaito.

Lisäksi näiden juhlapäivien aikana paikallisten ja laadukkaiden tuotteiden valinta ei ole vain gastronominen menestys: se on tapa tukea paikallista taloutta, vähentää ympäristövaikutuksiamme ja juhlia tietoisesti.